Ne varaju samo muškarci, a šta nakon što to uradi žena?

08.01.2023

20:42

0

Autor: 24sedam

Ne varaju samo muškarci, to rade i mnoge žene

Ne varaju samo muškarci, a šta nakon što to uradi žena?
Svađa - Copyright Profimedia

Ne varaju samo muškarci, varaju i žene, samo možda malo mudrije. Kada se žena odluči za prevaru, ukoliko to nije bilo u trenutku, teško da će muškarac moći za to da sazna, osim ukoliko žena sama ne odluči da mu kaže.

Ukoliko dođe do toga da prevarite ili ste već prevarile svog parntera i ukoliko imate potrebu da mu to i priznate, prvo dobro razmislite zbog čega uopšte želite da on za to sazna.

Da li vas muči savest? Da li se plašite da će nekako saznati za to što ste uradili, ili možda želite da raskinete vezu sa njim?

Naravno, ne moraju samo ovo biti razlozi. Nekada je upravo suprotno - da biste sačuvali vezu od propasti, morate biti potpuno iskreni, ali je neophodno da prvenstveno budete iskreni sami prema sebi.

Razmislite zašto ste ga uopšte prevarili i zašto odjednom imate potrebu da mu to i priznate 

Želite li samo želite da umiritesvoju savest (loš razlog)? Želite li da popravite vašu vezu (dobar razlog)? Ili samo zato što znate da će ionako saznati (takođe dobar razlog - bolje da to čuje od vas)? Da li je to bio trenutak slabosti, nešto što vam nije uopšte značilo ili ste to uradili pod dejstvom alkohola? Ili je razlog možda vaše duboko nezadovoljstvo vezom?

Profimedia
 

Pokušajte da dođete do odgovora na pitanje šta vi želite od veze

Ukoliko želite da prekinete vašu vezu, prvo to morate da priznate sebi, a onda i njemu. Ako ste apsolutno sigurni da za vašu vezu nema spasa, možda je bolje da mu ne kažete i da prekinete vezu na neki prijatniji način. Ideja o prećutkivanju važi i ako i dalje želite da nastavite vezu sa njim i ako vam je istinski žao zbog onoga što se dogodilo. Pod uslovom, naravno, da ste sigurni da on za prevaru neće nikada saznati.

Profimedia
 

Ako već želite da mu priznate šta ste učinili, uradite to što pre i priznajte mu apsolutno sve

Ako ste potpuno sigurni da želite da mu kažete istinu, bolje je da to uradite što pre, jer što duže čekate, više ćete ga povrediti. Ako ste se već odlučili za to da mu priznate istinu, nemojte mu muljati i izostavljati neke delove. Jer, ako jednom sazna kompletnu istinu, teško ćete povratiti njegovo poverenje. Recite mu sve ili mu nemojte reći ništa!

Profimedia
 

Pokažite mu da vam je žao i da ste spremni da učinite sve da povratie njegovo poverenje 

Ukoliko želite da ostanete sa njim, mora da vam bude jasno da njegovo poverenje nećete povratiti preko noći. Ako želite da on i dalje bude deo vašeg života, pokazujte mu to iz dana u dan. Radite sve što je u vašoj moći da vam on zaista i poveruje. I nemojte se pravdati! Povredili ste ga i on vam to pokazuje s razlogom. Suočite se s posledicama sopstvenih postupaka!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike