Nisu samo muškarci vizuelna bića: Četiri stvari koje žene ne podnose na jačem polu

04.01.2023

14:02

0

Autor: Z.A.S.

Obratite pažnju na detalje

Nisu samo muškarci vizuelna bića: Četiri stvari koje žene ne podnose na jačem polu
Ilustracija - Copyright Pixabay

Kada se oblačimo, uglavnom svi gledamo da to bude udobno, a lepo, odnosno u skladu sa onim gde smo krenuli i za koga se pripremamo.

Garderoba i treba da bude komotna i u njoj treba dobro da se osećamo, ali sa druge strane, prilikom njenog odabira, treba da razmislimo i kakav utisak ćemo ostaviti na druge.

Iako muškarci važe za vizuelna bića, naravno, i devojke su te koje primećuju sitnice i detalje, a ovih nekoliko stvari na muškarcima, one nikako ne mogu da podnesu.

Dakle, momci, dobro obratite pažnju, jer, iako se vama nešto možda učini kao sitnica, njima će zasmetati, a onda nema povratka, jer ćete ostaviti potpuno pogrešan utisak.

Potkošulje 

Naravno da i devojke nose potkošulje i to je stvar koja je potrebna u hladnijim danima. Međutim, ako je ikako moguće, probajte da ih izbegavate ispod majica koje su providne, naročito ako je u pitanju majica sa kratkim rukavima. Ako se radi o potkošulji ispod košulje ili nekog tanjeg džempera, apsolutno izbegavajte potkušulje bez rukava i koristite običnu jednobojnu majicu sa kratkim rukavima u tu svrhu. Verujte nam, obične bele potkošulje, bez rukava, devojkama daju asocijaciju na deke. Ako već mora - neka ne bude bela. 

Profimedia
 

Košulje sa kratkim rukavima 

Bukvalno svaka devojka se grozi košulja sa kratkim rukavima. Još ako su one šire… Zaista ne znamo zbog čega su te košulje toliko omražene kod devojaka, ali tako je. Prema tome za toplije dane i ispod džemperaka i prsluka košulje kratkih rukava zamenite majicom ili dugim rukavima. Košulje kratih rukava - nikako! 

Profimedia
 

Bele gaće 

Naravno, ne bilo koje bele gaće, nego one koje brižne mame i bake kupuju svojim sinovima. To nikako! Kao što ni muškarci ne vole da vide devojku u običnim "bubregarama" tako isto ni devojke ne vole da vide momka u istom tom autfitu. Ne bežimo od činjenice da takav donji veš ume da bude udoban, ali u tom slučaju neka se koristi isključivo danima kada ga niko osim vlasnika neće videti. I najšarenije gaće su bolje od "maminog izbora", verujte! 

Pixabay
 

Neuredni nokti 

Ukoliko postoji problem sa grickanjem noktiju, onda je to druga stvar. Međutim, prljavi i neuredni nokti su sigurno jedna od stvari kojom definitivno odbijate devojke. Mnogo devojaka (isto kao i muškarci u obrnutom slučaju) obraća pažnju na ruke kod suprotnog pola, a na rukama su naravno i nokti. Nije potrebno ići na manikir da bi ruke delovale uredno i čisto, dovoljno je samo malo obratiti pažnju - ukoliko su jako suve, namazati ih kremom za ruke makar jednom dnevno; ukoliko se previše znoje, potrebno je prati ih što češće kako se prašina i nečistoće ne bi skupljale ispod noktiju, a ako postoje ozbiljnije zanoktice i slični problemi, bolje je otići i na manikir nego imati rane pored noktiju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike