Serijski ljubavnik otvorio dušu - ispričao sve o aferama i objasnio zašto toliko uživa u njima

01.06.2022

19:33

0

Autor: Z.A.S.

Započeo je život u paralelnom svetu i to mu se mnogo dopalo

Serijski ljubavnik otvorio dušu - ispričao sve o aferama i objasnio zašto toliko uživa u njima
Seks - Copyright Profimedia

Na jednom sajtu za upoznavanje, Britanac, koji za sebe kaže da je serijski ljubavnik, objavio je svoju priču. Naime, on tvrdi da je upoznao stotine udatih žena, kao i to da su afere koje je imao u velikom broju unapredile njegov život.

- Probudio sam se na svoj rođendan i shvatio da, kako sada stvari stoje, više nikad u životu neću voditi ljubav. Bilo je to pre nekoliko godina. Fit sam i vežbam mnogo jer želim da živim dugo i da imam dobro zdravlje, a rezultat svega toga je to da mi je libido vrlo visok - počeo je on svoju priču, i objasnio kako je došlo do toga da se viđa isključivo sa udatim ženama.

- Tako sam počeo da živim u tajnom paralelnom svetu i da imam afere sa udatim ženama koje su u sličnoj situaciji kao ja. Želeo sam da sve ostane u tajnosti, pa nisam nameravao da imam veze sa ženama koje su same, razvedene ili udovice. Tražio sam one koje su u braku. 

Pexels
 

- Pronašao sam stranicu za upoznavanje koja je odlična za ljude u braku koji žele malo strasti sa strane. Razgovarao sam onlajn sa stotinama udatih žena, i iznenadio sam se što su mnoge od njih želele samo erotsku stimulaciju preko telefona, i ništa više. S nekoliko njih sam se i upoznao licem u lice. Na toj stranici sam pričao s njima o svemu i svačemu, zbližavao se…- priča on svoj razvojni put, a prenosi Krstarica.

- Tako sam počeo kratku aferu s jednom ženom koja je bila udata za mnogo starijeg muškarca. Njihov seksualni život završio se pre nekoliko godina. Nakon nje sam upoznao medicinsku sestru koja je, takođe, imala starijeg supruga koji je još uvek bio seksualno aktivan. Ali ona je želela nešto novo, dosta joj je bilo rutine u krevetu, želela je raznolikost - objašnjava ovaj muškarac.

- Narednih godinu dana smo imali fantastičnu vezu. Nalazili smo se svake nedelje u hotelu. Prvo bismo dugo razgovarali, a zatim imali divlji seks. Nažalost, njen suprug je dobio posao stotinama kilometara daleko, pa smo odlučili da pronađemo nove ljubavnike.

Profimedia
 

- Nedavno sam sreo još jednu neverovatnu ženu. Ona i njen muž spavaju u različitim sobama, jer je on učinio neke zaista glupe stvari koje su gotovo uništile njihov brak. Rekla mi je da ne može da podnese da je on dotakne. Ali ona je vrlo strastvena žena i provodimo neverovatne trenutke zajedno.

- Moram da priznam da su sve te afere promenile moj život. Postao sam mnogo ljubazniji, veseliji i srećniji kod kuće - zaključuje muškarac koji očigledno uživa u ulozi ljubavnika.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike