Muškarcima su komplikovane žene privlačnije, a ovako one gledaju na muškarce koji im posvete vreme

11.11.2022

12:09

0

Autor: Z.A.S.

Većina žena pogrešno smatra da su zbog svoje komplikovanosti odbojne i teške muškarcima

Muškarcima su komplikovane žene privlačnije, a ovako one gledaju na muškarce koji im posvete vreme
Par doručkuje u krevetu - Copyright Unsplash

Verovatno ste primetili da mnogi ljudi teže vezama koje su sve samo ne jednostavne. Ženama se uglavnom dopadaju muškarci sa kojima uvek imaju neki problem, ali i muškarci teže komplikovanim ženama.

Gotovo je uvek slađe i napetije ono što je komplikovano, a muškarac koji odluči da se posveti takvoj ženi otvara prostor za iskrenu ljubav i njoj dokazuje da je dobar partner na duge staze.

Većina žena pogrešno smatra da su zbog svoje komplikovanosti odbojne i teške muškarcima i da oni sa njima ne mogu da izađu na kraj i da će teško pronaći životnog partnera. Ali, kako to obično biva, žene su komplikovane sa razlogom.

Pexels
 

Njihova komplikovanost ima svrhu i tu je da bi se muškarci razdvojili na one koji ženu žele samo na jednu noć i one "prave" koji će je zaista voleti i ceniti. Oni koji se posvete će se truditi da pokažu da žele ostati uz nju i da je vole. Tu svoju sposobnost žene koriste potpuno instinktivno, odnosno nesvesno.

Muškarci imaju običaj da kažu da se žene koriste psihološkim igricama. Ali ono čega oni nisu svesni jeste da ni one nisu svesne da to rade. One žele da testiraju muškarca koji je sa njima i njegove iskrene namere.

Pexels
 

Koristeći svoju, takozvanu komplikovanost ona saznaje više o njegovom karakteru i namerama i da li je vredan upuštanja u dugoročnu i ozbiljnu vezu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike