Moj dečko ima 100 erekcija dnevno - dešava mu se svuda, ali nije tako zabavno kao što svi misle

04.08.2022

19:47

0

Autor: D. R.

Žena je progovorila o svom neobičnom seksualnom životu, rekavši da njen dečko ima do 100 erekcija dnevno, ali i da je to zamara

Moj dečko ima 100 erekcija dnevno - dešava mu se svuda, ali nije tako zabavno kao što svi misle
Vikki Eastlake Pt - Copyright Printskrin/Facebook, Vikki Eastlake Pt

Viki Braun (31) i Lukas Martins (39) slučajno su se sreli u redu supermarketa "Morrisons" i od tada uživaju u strastvenoj vezi. Ali Viki kaže da su erekcije njenog partnera toliko česte da se mogu desiti u bilo kom trenutku, na primer u prodavnici ili odlasku na kafu.

Lukas je čak otišao kod doktora zbog toga, ali mu je rečeno da to nije medicinski problem. Kaže da to nikada nije iskusio pre nego što je upoznao Viki, i tvrdi ta je to zbog toga što je ona „boginja“.

- Ona samo treba da me pogleda i razgovara sa mnom i ja sam je gladan. Ako se taj feromon i testosteron pravilno povežu, dovoljno je da pogledam Viki i imaću erekciju. Tako zaspim, tako se probudim - rekao je Lukas i dodao:

- Ona je u suštini zabranjeno voće i iz tog razloga samo želim da je jedem.

Viki je rekla da je on uvek verovao u dobar odnos sa ženom i budućom suprugom i da ona veruje u isto, što im je donelo čvrstu vezu.

Međutim, ova situacija počinje da joj smeta u poslovima i sastancima.

Oboje za sada žive odvojeno u Stouk-on-Trentu, tako da ona bar s vremena na vreme može da predahne.

Sada Viki, koja je upoznala Lukasa tokom lokdauna 2020, želi da zna da li je to nešto što i drugi ljudi doživljavaju.

- Kroz celu vezu on je uvek imao erekciju – u prodavnicama, restoranima, teretani – nema odmora od toga i samo sam se pitala da li još neki parovi tako žive - rekla je. 

- Zapravo smo se sreli u mom omiljenom supermarketu iz detinjstva "Morrisons" – bila sam u uniformi sa mokrom kosom i maskom na sebi, a dok smo stajali u redu, on je izašao iza ugla sa ogromnim komadom odrezaka u korpi i rekao: „ vau, zar nisi lepa” - opisuje ona.

- Razgovarali smo i tri puta smo otišli na kafu na početku, bio sam tako srećan, ko zna da li bismo se ikada sreli da nismo tad naleteli jedno na drugo u "Morisonsu" - kaže Lukas.

- U krevetu je isto, može zaspati sa erekcijom i probuditi se sa erekcijom, iako radi noćne smene, u tome nema nikakvih promena. To je svako mesto gde se nalazimo – možemo da vodimo sasvim normalan svakodnevni razgovor kao što je „hoćemo li sledećeg vikenda da se popnemo na ovu planinu“, a on ima erekciju. Mogu samo da prođem pored njega i i to se i dalje dešava - kazala je Viki.

- Izgleda da je to prirodno, pored sebe imam divnu ženu – ona je boginja. Posle godinu dana kada bi većina parova posustala, prolaze meseci i godine, a mi postajemo gladniji jedno drugog. Tako se osećam zbog nje, nikada ranije nisam iskusio ovako nešto - zaključio je Lukas.

Prosečan muškarac doživi oko 11 erekcija dnevno, dok zdrav muškarac ima i do pet tokom punog sna. Nasumične erekcije se generalno smatraju normalnim i mogu biti znak dobrog zdravlja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike