Oni će vam otvoriti oči i pomoći da rasplamsate strasti u svojoj vezi: 13 seksualnih tajni najzadovoljnijih parova

27.07.2022

18:37

0

Autor: D. R.

Iskusni parovi otkrivaju kako održavaju stvari vrućim u spavaćoj sobi i izvan nje

Oni će vam otvoriti oči i pomoći da rasplamsate strasti u svojoj vezi: 13 seksualnih tajni najzadovoljnijih parova
Ljubav - Copyright Pexels

Kada pomislite na vrući seks, da li zamišljate da se prvi put družite sa nekim o kome maštate? Ili zamišljate valjanje u senu sa partnerom sa kojim delite krevet veći deo decenije? Verovatno prvi.

Mnogi ljudi jednostavno ne veruju da dobar seks i dugoročno partnerstvo idu ruku pod ruku. Ali ispostavilo se da postoje parovi koji su već neko vreme zajedno i još uvek zaista uživaju u zajedničkom seksu.

Da, postoje!

Želeli smo da saznamo seksualne tajne ovih parova, prvenstveno kako tako dugo održavaju stvari vrelim? Evo koji su njihovi saveti, i svaki treba poslušati.

1. Oni ne ograničavaju seks na spavaću sobu

- Moj partner i ja ćemo se često šunjati po klubovima i barovima i odlaziti u kupatilo da oralno zadovoljimo jedno drugo. Uzbuđenje javne igre može se preneti na uzbuđenje kod vašeg partnera.


2. S vremena na vreme „ne idu do kraja“ 

- Od kada smo počeli da provodimo večeri uz „samo oralno“, naš seksualni život je dostigao novi nivo. Kretanje napred-nazad, približavanje vrhuncu, a zatim povlačenje unazad, dovelo je do novih pozicija, varijacija i zadovoljstva.

3. Ili prave pauze u seksu

- Ono što je najviše poboljšalo moj seksualni život je pomalo kontradiktorno: potpuno sam prestala da imam seks. Moj partner i ja smo zajedno sedam godina i povremeno ćemo se dogovarati o tome koliko vremena ćemo apstinirati. Umesto seksa, pričamo o seksu.

4. Spavaju goli

- Kada spavate goli i dodirujete jedno o drugo, često na kraju ili zaspite ili se prilično uzbudite, i pre nego što to shvatite, imate seks!

Profimedia
 

5. Smeju se čudnim stvarima koje se dešavaju u krevetu

- Seks je mnogo toga, i radost, i prijatnost, i intimnost, ali definitivno može da izgleda glupo i ponekad pomalo čudno. Moj partner i ja smo ovo zaista prihvatili, što nam je, po mom mišljenju,  smanjilo barijere kada su u pitanju komunikacija i seks, a to nas je dovelo do više komunikacije i više seksa!

6. Oni znaju da seks ne mora da bude divlji da bi bio dobar

- Evo u čemu je stvar: naš seksualni život je toliko nežan da me zasmejava, ali to je u redu jer ispunjava, pa čak i prevazilazi naše potrebe. Dakle, moja najveća tajna je: ne morate da živite u „50 nijansi sive“ da biste imali zadovoljavajući seksualni život, samo morate da se uverite da ste vi i partner jasni u vezi sa očekivanjima.

7. Zakazuju seks 

- Mi planiramo seks unapred. Spontanost je sjajna i super seksi, ali imate ceo dan kao predigru da maštate, flertujete, sekstujete - čak i ako ste u istom prostoru! Zadirkujte jedno drugo dok konačno ne dođe vreme sastanka i zaista ćete pokrenuti stvari. Osim toga, imate vremena da se pripremite (izbacite dobar donji veš, igračke, razna ulja i očistite neseksi gomilu veša sa stolice).

Profimedia
 

8. Nalaze male trenutke tokom dana za fizički dodir

- Jedna stvar koju radimo da bismo naš seksualni život učinili zadovoljavajućim je da flertujemo i senzualno se ljubimo tokom dana. Ako imamo trenutak za brzinski zagrljaj gde se samo grlimo i ljubimo, uradićemo to. Dodir je toliko važan jer održava fizičku intimnost živom.

9. Odvajaju vreme za redovne izlaske

- Jednom mesečno šaljemo decu da prespavaju kod bake i dede i imamo sastanak u nekom restoranu blizu kuće. Isključujemo telefone na početku sastanka, naručujemo odličnu hranu i dolazimo kući rano. Kada smo kod kuće, izvlačimo sve naše omiljene stvari koje poboljšavaju intimnost i provodimo sate u vođenju ljubavi.

10. Ne stide se da kažu deci da im treba malo privatnosti

- Još jedna tajna, koja funkcioniše u nekim porodicama, ali ne u svim, je da kažete svojoj deci kada da vas ostave na miru! Mi smo bliska porodica i razgovaramo o mnogo stvari, ali pre pandemije nismo pričali o tome kada smo imali seks. Nismo imali potrebu, jer smo često imali seks kada su naša deca bila van kuće ili spavala. Ali pandemija je značila da NIKAD nisu izlazili iz kuće i često su ostajali budni kao i mi ili su na kraju spavali na našem podu ili u našem krevetu. Bilo je to, i još uvek jeste, stresno vreme koje izaziva anksioznost svima.

Profimedia
 

U nastojanju da ih nateramo da nam daju više privatnosti u određenom vremenskom periodu, postavili smo eksplicitna pravila kada bi mogli da pokucaju na naša vrata ako smo im potrebni u odnosu na one kada ne mogu, i ovo me je zaista oslobodilo da više uživam u seksu jer nisam imao strah da će neko od dece ušetati u sobu.

11. Uče nove načine kako bi mogli da zadovolje jedni druge

- Tokom proteklih nekoliko godina istraživao sam tantru kroz radionice širom sveta. Prisustvovali smo kao par, a ja sam išla sama na tantra povlačenja fokusirana na žene. Kao i sve discipline, morate da vežbate tantru da biste imali koristi od iskustva, što znači da čak i van ovih događaja, mi stalno koristimo ono što smo naučili da bismo poboljšali našu vezu i intimno iskustvo. To je investicija koja se samo umnožava vežbanjem i ponavljanjem.

12. Oni su zagovornici jutarnjeg seksa

- Ne samo da vas seks u zoru dovodi u dobro raspoloženje, jer, hej, dan ste započeli seksom, već ste od samog jutra intimnije povezivani sa svojim partnerom. Takođe mislim da je manji pritisak tokom jutarnjeg seksa, što ga čini lakšim i zabavnijim. Imate krevet, jutarnji dah i kese ispod očiju, ali to sasvim je u redu! Ne radi se ni o orgazmu. Radi se samo o razbijanju monotonije buđenja i odlaska na posao – najbolji deo je što to radite sa osobom koju volite!

Profimedia
 

13. Oni prave spisak želja

- Mi popunjavamo listu da/ne/možda. Postoji mnogo stvari u vezi sa seksom koje se možda neće pojaviti prirodno u razgovoru, a onda shvatite da ste oboje bili zaista zainteresovani da ih isprobate. A nakon što uporedite beleške, možete da imate malu seksi listu zadataka koju ćete da ponovo pročitate ako se nađete zaglavljeni u rutini. Ažurirajte je svakih nekoliko meseci i vidite da li se nešto promenilo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike