„Udata sam za muškarca, ali sada sanjam da poljubim svoju novu prijateljicu“

06.07.2022

19:21

0

Autor: D. R.

Žena u očaju traži savet nakon što je osetila privlačnost prema drugoj ženi

„Udata sam za muškarca, ali sada sanjam da poljubim svoju novu prijateljicu“
Svađa - Copyright Profimedia

Ona je udata žena u tridesetim godinama i ima jedno detete. Uvek je bila „strejt“ i kaže da nikada ranije nije imla seksualna osećanja prema drugoj ženi. Međutim, nedavno je upoznala jednu ženu koja joj je vremenom postala dobra prijateljica, ali je primetila i da je ona veoma privlači. 

- Provodimo mnogo vremena zajedno i volim sve na njoj - njen osećaj za stil, njen smeh, način na koji izgleda. Počela sam da razmišljam o tome kako bi bilo da je poljubim.

Takođe je primetila i da ima neopisivo veliku želju da je impresionira.

- Kad god znam da ću je videti, našminkam se i uverim se da nosim nešto lepo. Zaista sam zbunjena šta sve ovo znači. Mogu li biti biseksualac ​​ili sam preuveličala činjenicu da mi se ona stvarno sviđa?

Kolin Nolan joj je ovako odgovorila:

- Mislim da zavisi od toga kako vidite seksualnost i da li se zaljubite u osobu bez obzira na njen pol. A ako to osećate, nema razloga za brigu. Međutim, pretpostavljam da je vama problem to što ste u braku, tako da niste u poziciji da eksperimentišete, a takođe ne kažete da li je ova žena gej ili biseksualac ​​i da li je seksualno zainteresovana za vas.

Unsplash
 

- Možda vi jednostavno volite da ste u blizini ovog nove prijateljice i želite da vam ona uzvrati ljubav. Možda je prijateljstvo donelo malo uzbuđenja u vaš život koji je pomalo izgublen u vašem braku. Trudite se da biste joj se dopali, pa da li to znači da ste prestali da to radite za svog muža? Mislim da ako prijateljstvu date još malo vremena, znaćete da li je joj se samo divite, ili je pokrenuto nešto dublje u vama. Samo pazite da ne upropastite svoj brak jer žudite za uzbuđenjem - završila je Kolin

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike