Muž me optužio da narušavam njegovu privatnost nakon što sam pronašla eksplicitne poruke koje je poslao drugoj ženi

17.06.2022

18:44

0

Autor: D. R.

Pitala sam svog muža o eksplicitnim porukama između njega i druge žene. Ali umesto da objasni ili da se izvini, on je samo poludeo - optužujući me da njuškam i da narušavam njegovu privatnost

Muž me optužio da narušavam njegovu privatnost nakon što sam pronašla eksplicitne poruke koje je poslao drugoj ženi
Koja je vaša toksična osobina - Copyright Profimedia

On ima 59, a ona 55 godina, u braku su tri decenije, a on je nedavno počeo da se ponaša veoma čudno.

Pre nekoliko nedelja je rekao da mora na poslovni put, međutim supruzi nešto nije dalo mira pa je krenula da njuška po njegovom sakou. Tamo je pronašla račun sa datumom kada je trebalo da bude na putu i saznala je kako je platio večeru za dvoje.

- Nisam imala mira pa sam dok je se tuširao pregledala i njegov mobilni, a u njemu sam pronašla eksplicitne poruke s drugom ženom. Odmah sam ga pitala za to, ali on je, umesto da se izvini i objasni mi sve, počeo da histeriše i optužio me da mu narušavam privatnost - napisala je jedna žena za "The Sun".

Profimedia
 

Rekla je i da je u jednoj poruci napisao kako je mislio na tu ženu celu noć i da, kada dođe u posetu, želi sa njom da provede noć. Neke od poruka su i vrlo slikovito opisivale što bi želeo da joj radi u krevetu. Iz poruka je bilo jasno da su stalno u kontaktu i da se vrlo često viđaju, a nju boli što on nekome drugome pridaje toliko pažnje. 

- Znam da će sada izbrisati poruke da ih ja ne pronađem, a kasnije će joj se opet javiti i zvati je da se vide. Inače je pun ljubavi prema meni i mislim da sa ovom ženom želi samo seks, ali se bojim da razgovaram sa njim jer će opet da viče na mene i nazvaće me ljubomornom - nastavila je.

Profimedia
 

- Vikanje na vas zbog njuškanja i optužbe da mu narušavate privatnost, samo su pokušaji odvraćanja pažnje od njega. Međutim, morate ponovno da razgovarate sa njim kako biste razumeli zašto mu niste dovoljni. Pronađite miran trenutak i objasnite mu da vas ova situacija izjeda. Ako imate lep brak i dobar seksualni život, šta je pošlo po zlu? Šta mu znači ta žena i šta zapravo želi od nje? Da li uzimate jedno drugo zdravo za gotovo? Da li je za njega uzbuđuje varanje? Ili ova žena samo laska njegovom egu? Važno je da saznate kako se on oseća u vezi sa čitavom situacijom, kako biste vi znali ima li se smisla truditi oko braka - odgovorila joj je Deidre. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike