Torta visoka metar i po, luksuzni biftek i mnogo poznatih zvanica: Ovako je bilo na venčanju poznatog fudbalera i modne kreatorke

06.05.2022

11:10

0

Sve je prštalo od luksuza

Torta visoka metar i po, luksuzni biftek i mnogo poznatih zvanica: Ovako je bilo na venčanju poznatog fudbalera i modne kreatorke
vinsent tir cilemtunc svadba - Copyright Printscreen/Instagram/vinnievinyevici/cilemtunc

Njihova ljubavna priča je vešto skrivana skoro deceniju. Par je svoju vezu čuvao od očiju javnosti skoro osam godina, a u septembru prošle godine Vinsent je zaprosio Silem dok su bili na romntičnom putovanju u Dubaiju. 

Vinsent van Trier (39), bivši golman Antverpena i njegova izabranica, modna dizajnerka, Silem Tonk (29), venčali su se u februaru, a juče je završen treći dan raskošne trodnevne proslave venčanja.

Mediji prenose da je ovo bilo najlepše i najluksuznije venčanje godine.

Ono što je odmah primetno kada pogledate Instagram - mnogo zvanica je bilo prisutno na svadbi, koja je održana u Handelsbersu u Antverpenu.

U utorak su se gosti i saradnici zagrejali uz koktel zabavu, u sredu je usledila prava luksuzna žurka.

Meni su obezbedila i neka velika imena. Na primer, Pepe Đakomaca, poznat po svom programu kuvanja na "Njamu", bio je u kuhinji sa svojim timom, a svadbenu tortu višu od jednog i po metra obezbedio je poslastičar Rodžer van Dam.

Printscreen/Instagram/vinnievinyevici/cilemtunc
 

Ali oči su uglavnom bile uprte u stranog gosta koji je bio zadužen za glavni meni. Svetski poznati Salt Bi, vlasnik turskog lanca skupih bifteka Nusr-Et, došao je da pripremi meso na svoj način.

Godine 2017, Salt Bi je postao viralan svojom tehnikom soljenja hrane, čineći sve, uključujući i poznate face, presrećnim što se slikaju sa njim. Bogata večera u nekom od njegovih restorana može vas koštati nekoliko hiljada evra, a da bi on odleteo u Belgiju i kuvao za svadbu verovatno treba dodati još nekoliko nula.

Printscreen/Instagram/vinnievinyevici/cilemtunc
 

Mladenci nisu štedeli, te je tako Handelsbers bio ukrašen do savršenstva. Na sredini hola bio je beli tepih na kome su mladenci ulazili u salu, belo cveće je bilo svuda, a mislilo se i na detalje. Na primer, boce šampanjca su personalizovane za ovu priliku. Tokom ceremonije svirala je živa muzika, pevao je čuveni hor Skala i mnogi poznati pevači, a na belom tepihu plesali su igrači.

Mlada je bajkovito izgledala u raskošnoj beloj venčanici preko čijih grudi se protezao romantični vez ukombinovan sa biserima. Haljina je imala i dugačak šlep, a novopečena gospođa van Trier je lice prekrila božanstvenim velom, sveukupno podsećala je na pravu princezu.

Posle dve večeri žurke, u četvrtak je priređen skroman kraj - „doručak mamurluk“ u kome svi gosti mogu da uživaju i to u luksuznom hotelu "Botanic Sanctuari Antverp", koji još nije zvanično otvorio svoja vrata.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike