A od tate - "jaguar": Dejvid Bekam za venčanje poklonio sinu električni oldtajmer od 455.000 dolara

12.04.2022

16:47

0

Fudbalska legenda je za uspomenu svom sinu i snaji poklonio električni "jaguar" KSK140

A od tate - "jaguar": Dejvid Bekam za venčanje poklonio sinu električni oldtajmer od 455.000 dolara
profimedia-0682266638 - Copyright Profimedia

Bruklin i Nikola Pelc venčali su se u nedelju na Nikolinom porodičnom imanju u Palm Biču na Floridi, a čitava proslava procenjuje se da je koštala oko tri miliona funti. Mladenci su pre venčanja potpisali i predbračni ugovor.

Raskošnom venčanju su prisustvovale su mnoge slavne ličnosti, kao i roditelji mladenaca. Ovom prilikom Dejvid Bekam je svom sinu i njegovoj nevesti kao svadbeni poklon darovao, ni manje ni više, nego specijalno napravljen električni "jaguar" KSK140 koji je koštao 455.000 dolara.

Napravio ga je "Lunaz" – kompanija u kojoj je David investitor. Električni KSK140 kreirao je tim od 120 ljudi, u sedištu kompanije, Silverstonu. Potpuno obnovljen i zasnovan na postojećem KSK140, dok točkići i prekidači izgledaju kao originali, ali su ažurirani da prenose ključne informacije.

Profimedia
 

Dejvid Lorenc, osnivač i izvršni direktor Lunaza, rekao je:

- U stvaranju ovog prelepog, elektrificiranog "jaguara" KSK140, čast nam je da premostimo jaz između profesionalnog života Dejvida Bekama, gde je on investitor u "Lunaz" i njegov porodični život. Ovaj izuzetan automobil je savršen poklon njegovom sinu Bruklinu i snaji Nikoli na dan njihovog venčanja. U svakom pogledu, ovaj izuzetan električni klasični automobil kompanije "Lunaz" simbolizuje svetlu, pozitivnu budućnost.

"Jaguar" KSK140 iz 1954. je završen u svetlo plavoj boji, pri čemu je svaki "Lunaz" kupac dobio priliku da imenuje svoju jedinstvenu boju. Međutim, naziv za ovu konkretnu nijansu će biti poverljiv na zahtev klijenta.

Mladenci su u jednom trenutku viđeni kako dolaze u prelepom klasičnom automobilu, gde je maldi Bruklin bio u ulozi vozača a njegova nevesta je bila na suvozačevom sedištu, sa plavom kosom vezanom belom trakom.

Podsetimo, Bruklin se oženio svojom verenicom, američkom glumicom 9. aprila, na ceremoniji kojoj su prisustvovali, pored ostalih, Venus i Serena Vilijams i Eva Longorija. Pojavili su se i neki detalji sa događaja, recimo, da je tata Dejvid plakao dok je govorio tokom ceremonije, kao i to da su Bruklin i Nikola odigrali svoj prvi ples uz večni hit "Only Fools Rush In".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike