Ove tri stvari morate da odbacite ukoliko želite da pronađete pravu ljubav

04.05.2022

11:39

0

Da biste otvorili nova, morate da zatvorite stara vrata

Ove tri stvari morate da odbacite ukoliko želite da pronađete pravu ljubav
Ljubav - Copyright Profimedia

Ljubavni problemi nisu retkost, a ni nešto što nam je nepoznato. Samo je stvar u tome da li smo ih prevazišli ili još uvek muku mučimo sa njima.

Sigurno ste čuli neku drugaricu da se žali da ne može da pronađe onog pravog, a možda i vi sami imate problem. Niste jedini i niste usamljeni u tome.

Verovali ili ne, ali problemu pronalaženja prave ljubavi umnogome i sami doprinosimo. Postoje određene stvari koje moramo da uradimo kako bismo privukli dobru energiju.

Unsplash
 

Sigurno ste nekada čuli da kako zračite tako i privlačite i možda vam to zvuči besmisleno, ali zapravo nije. Potrebno je da se rešite tereta iz prošlosti i postanete srećni sami sa sobom, ali i da, pre svega, volite sebe, i samo tako ćete moći da privučete pravu ljubav.

Ukoliko pravite ove tri greške, stvari će malo teže funkcionisati.

Držite se prošlosti

Ukoliko intenzivn razmišljate o prošloj ljubavi, kako da idete napred? Možda vam to zvuči suludo, ali veza sa prošlošću će vas doslovno držati vezanima i nikada vam neće dopustiti da idete napred, već će vas vući nazad. Takve veze nas koče, ne samo fizički, već i mentalno i emocionalno, blokiraju ljubav, ali i druge stvari sa kojima želite da idete napred.

Da biste otvorili nova vrata, stara uvek morate da zatvorite i to je ono što morate da zapamtite.

Pexels
 

Neko se nada da će povratiti staru ljubav, dok ima i onih koji se i dalje viđaju sa bivšima i ne puštaju ga u potpunosti. Morate da zaboravite na prošlost, jer je ona sa razlogom upravo to - prošlost. Ukoliko zapnete u prošlosti i mislite da vam je tada bilo najbolje nikada nećete moći da stvorite još bolja vremena. I zato je važno da pazite da se ne zadržavate tamo što je s razlogom prošlo vreme.

Maltretirate sami sebe

Obratite pažnju na to kako vidite sebe i kako se prema sebi ponašate. Počnite da tretirate sebe onako kako biste voleli da vas, osoba koja vas voli, tretira. Volite i brinite o sebi. Samopouzdanje i sreća su veliki magneti ljubavne privlačnosti. Kada zračite srećom i zadovoljstvom, privući ćete i druge, jer će i drugi želeti da budu deo toga.

Profimedia
 

Začarani krug

Sigurno ste se nekada našli u situaciji da veza nikako ne uspeva da profunkcioniše iako vi dajete sve od sebe. Nemojte da napravite grešku i da očekujete da će se stvari promeniti same od sebe. Ukoliko ostanete u nečemu što jednostavno ne funkcioniše i prihvatite stvari koje ne funkcionišu, sve više ćete tonuti u začarani krug.

Dakle, ukoliko i, nakon silnih pokušaja, veza i dalje ne funkcioniše, najbolje bi bilo da je pustite. Što duže budete ostajali u njoj, biće vam sve gore i biće vam potrebno sve više vremena da pronađete pravu ljubav.

Unsplash
 

Ukoliko ostanete negde gde niste srećni, šaljete poruku da je to ono što želite, a onda će se sve više takvih stvari pojavljivati u vašem životu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike