I na Reditu žele da upoznaju iskrenu ženu sa Tindera: Ništa nije kitila, a srca samo pljušte

12.02.2022

14:40

0

U moru nakićenih profila izgleda da je ovo dobitna formula

I na Reditu žele da upoznaju iskrenu ženu sa Tindera:  Ništa nije kitila, a srca samo pljušte
Tinder - Copyright Pexels

„Jesam li najatraktivnija devojka na svetu? Naravno da ne. Imam li dobru ličnost? Ne, ni to. A budim li se svakog dana pokušavajući da budem najbolja verzija sebe? Takođe ne!“, napisala je Sara (32) na Tinderu.

I dok većina u dejting aplikacijama pokušava da se predstavi u što boljem svetlu; pa objavljuju najatraktivnije fotografije i impresivne delove biografije, jedna žena na Tinderu odlučila je da zauzme potpuno drugačiji pristup.

Sara ima 32 godine i svojim potencijalnim partnerima poručila je da „nije ni najlepša ni najprijatnija osoba“, a iskrenost se, čini se, isplatila jer su profil odmah preplavile ponude za izlazak.

Pexels
 

„Jesam li najatraktivnija devojka na svetu? Naravno da ne. Imam li dobru ličnost? Ne, ni to. A budim li se svakog dana pokušavajući da budem najbolja verzija sebe? Takođe ne“, opisala se Sara na stranici gde je podelila još nekoliko detalja o sebi i svojim interesovanjima.

Njen profil delio se i na Redditu gde su mnogi komentarisali da im u moru „ukrašenih“ ženskih profila nedostaje takva komunikacija.

„ To je moj tip devojke!“, napisao je jedan muškarac.

„Sara je moj novi uzor!“, dodala je jedna devojka, a mnogi su komentarisali kako ih nakon godina iskustva s Tinderom i sličnim stranicama samo ovakav opis može zaista zainteresovati“, prenosi The Sun.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike