Krevet za tri devojčice: Genijalan DIY projekat jedne mame

30.11.2020

17:59 >> 16:18

0

Autor: Z. A.

Godinu koju lagano ispraćamo možemo nazvati – godinom uradi sam

Krevet za tri devojčice: Genijalan DIY projekat jedne mame
Copyright Facebook

Iako ovo nije prvi put da smo u situaciji da improvizujemo i prilagodimo stvarnost svojim potrebama, u proteklih 11 meseci imali i više nego vremena za sve to. Pandemija je inspirisala mnogo ljudi da se bace na DIY aktivnosti kod kuće. Tako je nastao i genijalni DIY projekta jedne mame četvoro dece.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Baz vatre, dima i čađi: Čak i lažni kamin ugreje svaki prostor, a možete sami da ga napravite (VIDEO)

Na Facebooku je popularna grupa „DIY On A Budget Official“, koja je posvećena DIY entuzijastima širom sveta. U njoj oni imaju mogućnost da sa drugim članovima podele svoje uspešno realizovane projekte. Grupa trenutno ima preko dva miliona članova i stalno raste. Među njima zaista ima impresivnih poduhvata, a onaj koji je nedavno posebno skrenuo pažnju delo je jedne mame.

Facebook

Njeno ime je Niki Drajkot, a na fotografijama koje je objavila vidi se kako je uredila sobe za tri ćerke. Na hiljade Facebook korisnika reagovalo je pozitivno videvši koliko je kreativnosti uložila u uređenje sobe. U fokusu je krevet na sprat za devojčice, kao i drugi prateći detalji.

Facebook

Kako bi omogućila i drugima da stvore slično okruženje za svoje klince, Niki je napravila spisak koji uključuje nazive radnji u kojima je pronašla svaki detalj za sobu uz cenu svakog artikla kako bi izašla u susret novim DIY avanturistima.

ČITAJTE I: Dovoljno je malo mašte i uz skroman budžet dečija soba može postati Diznijevo carstvo

Majka četvoro dece osmislila je projekat kada je po treći put saznala da će dobiti ćerku i da će njene devojčice morati da dele sobu. U potrazi za krevetom za troje dece, Niki nije bila oduševljena ponudom, pa je odlučila da uzme stvar u svoje ruke.

Facebook

Trostruki krevet je napravljen od tri zasebna kreveta, skladno spojena u jednu celinu. Njene ćerke su učestvovale u osmišljavanju dizajna, istakavši da žele ružičastu cvetnu sobu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Bored Panda

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike