Celog života pogrešno cedite limun: Uz pomoć ovog trika sok teče kao iz česme (VIDEO)

13.01.2021

19:20 >> 09:33

0

Autor: Z. A.

Bez noža i cediljke

Celog života pogrešno cedite limun: Uz pomoć ovog trika sok teče kao iz česme (VIDEO)
Copyright Pexels

Iako ceđenje limuna izgleda kao obična i banalna radnja u kuhinji, taj proces je za neke izvor stresa zato što se uvek čini da može iz njega da se izvuče još i još soka, a nekima najviše zbog toga što sok curi na sve strane i posebno tamo gde ne bi trebalo.

Ipak, možete da objavite vašim žutim voćnim prijateljima da je vreme kada ste ih okretali, stiskali i gnječili stvar prošlosti jer ste usvojili trik koji vam predstavljamo.

Sada, zahvaljujući Žaki Bain, možete uspešno da iz limuna iscedite sav sok a da ga ne presečete na pola, dakle, bez noža i cediljke, piše „Mirror“.

možda će vas i ovo zanimati

Ova žena je podelila snimak kako cedi limun na „TikToku“ uz opis: „Danas sam saznala da ovo može da se uradi“, a mnogi njeni sledbenici zapitali su se kako je moguće da niko nije ranije otkrio ovaj trik.

On se sastoji u sledećem: kako biste iscedili limun a da sok ne izlazi sa strane, potrebno vam je dugačko metalno šilo (velika igla) ili drveni, oštar i tanak štap, koji je dovoljno dugačak da napravi rupu od vrha do drugog vrha limuna.

Nakon toga, uklonite taj rekvizit i pritisnete ceo limun, ali tako da je jedan otvor uperen ka šolji u koju želite da ga iscedite.

Limunov sok će na taj način iscureti ravno, kao da ga sipate iz tetrapaka, a nijedna kap neće izaći na sto ili podlogu na kojoj ga cedite, pa nećete morati da brišete.

Uostalom, pogledajte kako to radi Žaka Bain, bićete oduševljeni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: mirror.co.uk

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike