Evo šta kartice u novčaniku odbijaju, iako mislimo da donose sreću

16.06.2024

12:35

0

Autor: K. B.

Ako želite da privučete bolje finansije, preporučuje se da eliminišete sledeće stvari

Evo šta kartice u novčaniku odbijaju, iako mislimo da donose sreću
Ilustracija - Copyright Profimedia

Da biste privukli novac, važno je osloboditi se negativnih uverenja i usvojiti pozitivan stav prema novcu. Umesto da se fokusirate na nedostatak, dugove i osećaj nemogućnosti zarade, koncentrišite se na strategije za umnožavanje obilja koje zaslužujete.

Prema principima feng šuija i verovanjima iz različitih kultura, određene stvari koje nosimo u novčaniku mogu ometati protok novčane energije. Feng šui voli red, čistoću, organizovanost i slobodan prostor. Dakle, ako želite da poboljšate svoje finansije, trebalo bi da izbegavate sledeće stvari u novčaniku:

Profimedia
 
  • Polomljene stvari poput nakita ili minđuša bez para. Iako je novčanik pogodno mesto za privremeno skladištenje takvih predmeta, oni mogu negativno uticati na energiju novca.
  • Osušene biljke, trava ili cveće. Dok neki smatraju da su suve deteline sa četiri lista srećne, zapravo takva "mrtva" energija može uzrokovati stagnaciju u protoku novca.
  • Mirisne kesice koje mogu zamaskirati prirodni miris novca. Novac ima svoj karakterističan miris koji se ne bi trebao mešati sa drugim mirisima.
  • Sve vrste beleški, papirića ili šoping lista. Previše papira u novčaniku može narušiti skladan protok i ritam novčane energije.
  • Kreditne kartice i kartice sa popustima koje retko koristite. Preporučuje se da takve kartice držite odvojeno, jer njihovo gomilanje može blokirati priliv pozitivne finansijske energije.
  • Uplatnice ili računi koje držite pored novca. Dugovanje i neplaćeni računi mogu negativno uticati na energiju novca, donoseći iznenadne troškove i odliv novčane energije.
  •  BONUS VIDEO:

     

     

    Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

    Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

    Možda vas zanima

    Najčitanije Vesti

    Ostale vesti iz rubrike