Upotrebila je ovaj sastojak za izbeljivanje krpa i skidanje fleka, rezultati su neverovatni

31.03.2024

11:00

0

Autor: K. B.

Jedna žena je otkrila jednostavan trik koji će učiniti da i najtvrdokornije fleke nestanu, pretvarajući vaše krpe u gotovo nove

Upotrebila je ovaj sastojak za izbeljivanje krpa i skidanje fleka, rezultati su neverovatni
Copyright Profimedia

Na svom YouTube kanalu podelila je koristan savet kako izbeliti krpe i ukloniti fleke koristeći sastojke koje većina nas ima u kuhinji.

"Kada želim brzo da uklonim fleke i osvežim krpe, a nemam vremena da ih potopim u rastvor sode bikarbone, koristim ovaj trik. Nakon toga, krpe su znatno lepše, lepo mirišu i sve fleke nestanu," napisala je ispod snimka.

 

 

Za ovaj trik, potrebna vam je rukavica za kupanje ili bela čarapa. U nju stavite kašiku morske soli i dodajte malo deterdženta za sudove, zatim dobro izmešajte te sastojke. Nakon toga, ubacite rukavicu u mašinu za veš zajedno sa krpicama. Dodajte prašak za veš ili kapsulu, a u deo za omekšivač sipajte malo sirćeta. U deo za prašak dodajte jednu kesicu praška za pecivo. Nakon ciklusa pranja, vaše će krpe blistati čistoćom i svežinom, spremne za ponovnu upotrebu.

Dodajte po želji nekoliko kapi esencijalnog ulja u sirće, ako želite da krpe mirišu. Uključite mašinu na 90 stepeni i krpe će biti bele kao sneg i bez fleka.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike