Postavite ovo u dvorište ili na terasu za privlačenje novca i obilja: Figura kornjače za karijeru, a vaza je važna za ovaj aspekt života

20.03.2024

10:11

0

Autor: K. B.

Uređenje dvorišta i terase sa pažnjom i strašću čini ih predivnim

Postavite ovo u dvorište ili na terasu za privlačenje novca i obilja: Figura kornjače za karijeru, a vaza je važna za ovaj aspekt života
Copyright Profimedia

Baš kao što je i unutrašnjost doma ključna za privlačenje pozitivnosti i odbijanje loše energije, tako i vrt ima vitalnu ulogu u privlačenju dobre energije. Pravilnim feng šui pristupom u vrtu možete potaknuti protok pozitivne energije u vašem domu.

Zelenilo i cvetanje dvorišta su simboli privlačenja izvrsne energije, jer nas povezivanje s prirodom ispunjava mirom i srećom. Feng šui, drevna metoda uređenja prostora, naglašava važnost uključivanja pet ključnih elemenata u dom i vrt.

Profimedia
 

U severoistočnom delu vrta, koji je povezan s ličnim razvojem, koristite element zemlje postavljanjem kamenja ili stene, doprinoseći time energiji rasta.

Element vode u jugoistočnom delu vrta privlači bogatstvo i obilje, stoga je preporučljivo dodati vodeni element poput vaze ili, ako je moguće, fontane.

Profimedia
 

Metalni predmeti, poput figure kornjače ili metalne dekoracije, postavljeni na severu vrta, simboliziraju karijeru i životni put. Pri uređenju staza u dvorištu, izbegavajte pravilne oblike i uglove, već odaberite zakrivljene staze koje su idealne za pozitivan protok energije. Birajte boje cvetova koje odražavaju magične nijanse, a crvene ili ljubičaste cvetove (vatrene elemente) smestite na jug, dok bi na severoistoku trebalo da budu cvetovi žute boje (zemljani element).

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike