Otkrivena skrivena funkcija mašine za sudove koja će vas ostaviti bez teksta, ovaj trik je zaludeo TikTok (VIDEO)

05.11.2023

12:00

0

Autor: K. B.

Jedna TikTokerka je podelila zanimljiv trik koji joj je uštedeo dragoceno vreme koristeći neobičnu primenu mašine za sudove

Otkrivena skrivena funkcija mašine za sudove koja će vas ostaviti bez teksta, ovaj trik je zaludeo TikTok (VIDEO)
Copyright Profimedia

Obično kućne aparate kao što su veš mašina, mašina za sudove ili frižider koristimo samo za njihovu osnovnu namenu, retko razmišljajući o alternativnim načinima korišćenja koji bi nam mogli olakšati svakodnevni život.

Markiza je snimila video u kojem je demonstrirala kako možete koristiti mašinu za sudove za fermentaciju testa. Nakon završetka standardnog programa pranja, ubacila je staklenu posudu sa testom u mašinu za sudove i prekrila je prijanjajućom folijom. Nakon što je testo ostavila u mašini desetak minuta, primetila je da je značajno naraslo.

 

@markizaliving Testo može da naraste u mašini za sudove? 😳 Trik na koji nikada ne biste pomislili, a provereno radi 😅 #masinazasudove #testo ♬ A Different Kind of Blues - IAMJJ

 

Ova jednostavna metoda uštedela joj je oko pola sata vremena, a ona je bila oduševljena otkrićem. Njena mašina za sudove u ovom slučaju poslužila je kao improvizovana fermentaciona komora. Ovaj trik je izazvao znatiželju mnogih, a pitanje je koliko će ljudi eksperimentisati s alternativnim načinima korišćenja svojih kućnih aparata.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike