Lako do savršenog hodnika: Kako najbolje organizovati obuću i stvoriti uredan prostor

12.09.2023

19:04

0

Autor: K. B.

Značajno će poboljšati izgled i funkcionalnost tog prostora

Lako do savršenog hodnika: Kako najbolje organizovati obuću i stvoriti uredan prostor
Copyright Profimedia

Hodnik u svakom domu ima značajnu ulogu. To je prvo što vidite kada uđete u stan, i ono što pruža prvi utisak o vašem domu gostima. Ali, često se dešava da hodnik postane zatrpan obućom, šeširima, kaputima i torbama, stvarajući nered koji može uticati na celokupnu atmosferu prostora. Srećom, postoji način da pretvorite svoj hodnik u savršeno uređen prostor, a ključ leži u organizaciji obuće.

Profimedia
 

Selektivnost je ključna

Prvi korak ka savršenom hodniku je da budete selektivni s obućom koju tu držite. Odlučite se za par obuće koje često nosite i koje vam zaista trebaju u hodniku. Ovo će smanjiti nered i omogućiti vam da bolje organizujete preostalu obuću u ormarima ili drugim prostorima.

Police za obuću

Jedan od najefikasnijih načina za organizaciju obuće u hodniku je korišćenje polica za obuću. Ove police dolaze u različitim veličinama i oblicima, što vam omogućava da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem prostoru. Postavite ih duž zida ili u ćošak kako biste maksimalno iskoristili prostor.

Kutije i korpe

Kutije i korpe su odličan način da uredno organizujete manje predmete kao što su rukavice, šeširi i marame. Oznake na kutijama čine pronalaženje stvari lakšim, a istovremeno dodaju estetski element hodniku.

Pixabay
 

Klupa sa skladištem

Ako vaš hodnik ima dovoljno prostora, razmislite o postavljanju klupe sa skladištem. Ovo će vam omogućiti da udobno obuvate i svlačite cipele, a ispod klupe možete skladištiti obuću ili druge stvari koje želite da budu van vidokruga.

Redovno održavanje

Nema smisla organizovati svoj hodnik ako ga ne održavate redovno. Pobrinite se da sve stvari budu na svom mestu i da se redovno čisti prostor kako bi ostao svež i čist.

Organizacija obuće u hodniku može značajno poboljšati izgled i funkcionalnost tog prostora. Umesto da bude haotičan i neuredan, vaš hodnik može postati savršeno uređen prostor koji pozdravlja vas i vaše goste dok ulazite u dom. S malo truda i pažnje, stvorićete savršen hodnik koji će vam olakšati svakodnevni život i pružiti prijatan doživljaj svakome ko ga poseti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike