Život u IZOBILJU: Ovaj predmet se stavlja ispod kreveta, a magnet je za novac

17.09.2020

07:18 >> 05:03

0

Evo koju grešku svi pravimo

Život u IZOBILJU: Ovaj predmet se stavlja ispod kreveta, a magnet je za novac
Copyright Pixabay

Gde god se nalazimo naš um upija energiju tog mesta. S obzirom na to da mnogo vremena provodimo upravo u krevetu, trebalo bi da ispoštujemo jednostavna fen-šui pravila.

Mnogi ljudi praktikuju da ispod kreveta skladište stvari, što je totalno pogrešno prema pravilima feng-šuija. Ispod kreveta bi trebalo da bude otvoren prostor, te da se ne nalazi ništa osim jedne stvari. A taj predmet je „kutija s blagom“.

Pixabay

Šta je zapravo kutija s blagom?

To je specifičan feng-šui alat za privlačenje određene želje. Za početak je potrebno da izaberete kutiju u kojoj ćete čuvati stvari, a najbolje je da ona bude od drveta, jer ono predstavlja prizemljenu energiju rasta, napretka i delovanja.

Potom se zapitajte šta će vas učiniti srećnim, da biste izabrali šta ćete staviti u svoju kutiju sa blagom.

Odaberete predmete za koje mislite da će vam u život uneti pozitivnu energiju i ono što samo vi želite. Neka to budu predmeti koji će predstavljati vaše životne želje i sklonosti.

Ako želite više novca, kutiju ispunite novčanicama, nakitom, dukatima, zlatom, dragim ili poludragim kamenjem, kristalima, ali u nju nemojte stavljati kovanice.

Ako je vaša želja ljubav, kutiju napunite predmetima crvene boje – svećama, prirodnim mirisima, mirisnim kremama i uljima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike