Uz pomoć jedne obične stvari napravite zaštitni sloj za sve slavine u kući i više nećete imati nijednu fleku od kamenca (VIDEO)

27.03.2023

15:58

0

Autor: Z. A.

Mnoge domaćice će biti oduševljene ovim trikom

Uz pomoć jedne obične stvari napravite zaštitni sloj za sve slavine u kući i više nećete imati nijednu fleku od kamenca (VIDEO)
Slavina - Copyright Pixabay

Samo što oribate kupatilo, čim pustite vodu, slavina je opet pokvašena i odmah se stvara kamenac na rostfrajnim površinama i sav trud pada u vodu za svega nekoliko sekundi.


Ipak, kako ne internetu postoji rešenje za sve, pa tako i za ovaj problem! Naime, na jednom YouTube kanalu objavljen je video u kome je pokazano kako da sprečite da voda upropasti sveže oribane slavine.

Za ovaj trik vam je, verovali ili ne, potrebna samo sveća.

Krenimo redom… Kad završite s ribanjem slavina, uzmite jednu veću sveću i njome izribajte slavinu. I sada verovatno mislite kako ćete time zapravo sve upropastiti, jer će vosak ostati na površini sanitarija. Upravo u tome i jeste stvar.

Vosak će ostati na površini i sve što je potrebno jeste da ga onda prebrišete krpom, odnosno da krpom utrljate taj vosak u slavinu. On će štititi površinu kada kap vode bude pala na nju, od nje neće ostati ni trag.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike