"Mama me ovome nije naučila": Devojka otkrila tajni deo na šporetu za koji većina ne zna da postoji, a ni čemu služi (VIDEO)

14.03.2023

20:11

0

Autor: Z.A.S.

Snimila je video u kojem je pokazala gde se on nalazi

"Mama me ovome nije naučila": Devojka otkrila tajni deo na šporetu za koji većina ne zna da postoji, a ni čemu služi (VIDEO)
Šporet u kuhinji - Copyright Freepik

Šporet je kuhinjski aparat bez kojeg teško da ijedno domaćinstvo teško da može da funkcioniše. Neki ga koriste svakodnevno, dok je nekima lakše da jednom-dva puta nedeljno skuvaju ono što će jesti u toku radne nedelje.

Međutim, baš kao i sva ostala tehnika, tako i šporet redovno treba da se čisti, a to apsolutno nikome nije omiljena aktivnost.

I možda smatrate da poznajete svaki ugao svog šporeta i da biste mogli da ga izribate i zatvorenih očiju, ali, ako je verovati jednoj tiktokerki, stvarnost je ipak malo drugačija.

Naime, jedna korisnica ove društvene mreže snimila je video u kojem je pokazala nešto što će vas verujemo iznenaditi, jer kako stvari stoje, mnogi ne znaju da šporet zapravo ima skriveni deo.

- Znam da neko ovo sigurno ne zna. Mama me ovo nije naučila, pa zato pretpostavljam da ima još onih koji ovo ne znaju - kaže ova tiktokerka u videu dok podiže celu gornju ploču iz koje izlaze "nogice" i dodaje "I tako se čisti ispod ploče".

Ipak, nema svaki model šporeta ovu funkciju, pa ćete morati da proverite da li vaš ima tu mogućnost.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike