Ne privlačite siromaštvo: Zašto je važno da neke stvari odmah izbacite iz svoje torbe?

16.11.2022

09:13

0

Autor: Z.A.S.

Feng šui stručnjaci kažu da torba i novčanik igraju ključnu ulogu u stvaranju dobre energije

Ne privlačite siromaštvo: Zašto je važno da neke stvari odmah izbacite iz svoje torbe?
Torba - Copyright Pexels

Kada je u pitanju energija, torba i novčanik su od izuzetne važnosti, jer se veruje da ono što se nalazi u torbi može da utiče, ne samo na vašu energiju, već i za razvoj sudbine.

Kada ste poslednji put proverili šta imate u torbi? Uradite to što pre i proverite šta se u njoj nalazi, jer Feng šui stručnjaci upozoravaju da određene stvari nikako ne bi trebalo u njoj da nosite.

Prvenstveno je potrebno da iz nje izbacite sve nepotrebno, jer to privlači prepreke na životnom putu, a nepotrebne stvari kradu energiju i donose haos. I zato sve što vam nije potrebno izbacite iz torbe, a stvari rasporedite po pregradama i na taj način sredite haos. Red, kako se veruje, olakšava donošenje odluka.

Profimedia
 

Novac koji je razbacan nikako ne treba da držite u torbi, već bi trebalo da ga čuvate u novčaniku. Feng šui označava da novac razbacan po torbi privlači siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja.

Takođe, mnogi ljudi nose u torbi stare račune. To vas vraća u prošlost, privlači opterećenje i nedostatak novca. Ovo označava da sa sobom simbolično nosite stare probleme i nepotrebne brige, živite u prošlosti.

Torba mora biti čvrsta - ovo je znak sreće i pouzdane zaštite. Uredna torba donosi harmoniju i čuva sklad, a veruje se da poslovna torba treba da bude sređena,visoko kvalitetna i izdržljiva. Ona simbolično predstavlja vašu kesu sa novcem. Simbol je finansijskog blagostanja.

Pexels
 

Feng šui stručnjaci takođe ističu da torba ne sme da bude preteška , jer to simbolizuje brige i opterećenja. Smatra se da ne treba držati torbu na podu, jer se veruje da to privlači siromaštvo. Potrebno je svuda i u svemu postaviti urednost, mir, sklad i čistotu, pa se postarajte da vaša torba bude sređena i organizovana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike