Mama trogodišnjaka: „Sinu sam kupila set za čišćenje i lutku, da nauči da to nije samo za devojčice“ (VIDEO)

04.08.2022

15:39

0

Autor: Z. A.

Kaže da mu pomože da postane samostalan i odgovoran u budućnosti

Mama trogodišnjaka: „Sinu sam kupila set za čišćenje i lutku, da nauči da to nije samo za devojčice“ (VIDEO)
collage(50) - Copyright Printscreen: TikTok/lex.delarosa

Jednu majku nedavno su iskritikovali korisnici na TikToku nakon što je u svom videu objasnila da je svom malom sinu za igranje kupila set za čišćenje kuće, mini-usisavač i lutku.

Kako piše The Sun, Amerikanka Leks Delarosa se u videu pohvalila da je dečaku (3) kupila igračke za koje se smatra da su samo za devojčice jer ga tako, veruje, uči da izraste u nezavisnu osobu, te mu poručuje kako kućni poslovi i čuvanje dece nisu rezervisani samo za devojčice.

- Ne mogu da verujem da ljudima i dalje smeta što se neki dečaci igraju s lutkama. Jednom smo šetali ulicom i moj sin je nosio lutku, a neki prolaznik je komentirao kako je to „čudno“ - napisala je ispod videa.

Korisnici koji su pogledali video bili su podeljenih mišljenja, a neki su joj poručili da je prerano za takve lekcije.

- Slažem se da ovo ne bi trebalo da budu samo ženski poslovi, ali učiti ga tome tako rano je malo čudno - napisao je jedan korisnik.

- Meni je tužno što se dete opterećuje time umesto da ga se samo pusti da se igra kako i sa čim želi - komentarisala je druga korisnica.

Ali Leks je ubrzo u komentarima odgovorila da je njenom sinu najzabavnije da oponaša ono što ona radi. Drugi korisnici podržali su njene metode, te su joj u komentarima pisali pohvale.

- Svaka čast! Ništa nije tužnije od odraslog čoveka koji ne zna kako da održava svoj životni prostor! - dodala je treća korisnica.

Bonus video:
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike