Još uvek niste obavili prazničnu kupovinu? Pet predloga za savršen novogodišnji poklon

30.12.2021

19:16

0

Zapamtite, nije važno koliko ste uložili novca, već koliko ljubavi

Još uvek niste obavili prazničnu kupovinu? Pet predloga za savršen novogodišnji poklon
Pokloni, kupovina - Copyright Profimedia

Jurcanje.

Žurba.

Euforija.

Ove tri reči možda najbolje opisuju period praznika koji su pred nama.

I zaista ih volimo i iskreno im se radujemo, jer sve nekako učine lepšim, donose nam puno osmeha i neizmernu sreću.

Pokloni su nešto čemu se, takođe, radujemo, ali, osim što volimo da ih dobijamo, volimo i da poklanjamo.

Međutim, budimo iskreni, koliko god uživali u kupovini poklona za najdraže, to može da bude i vrlo stresno.

Da ne pričamo o tome da, zbog posla, i drugih obaveza, kupovinu često obavljamo u poslednjem trenutku.

I onda kukamo, jer pola onoga što smo zamislili ne možemo da pronađemo.

Još gore je ako nismo ni imali ideju šta bismo uzeli, već smo se nadali tome da ćemo inspiraciju pronaći u šarenim i prepunim izlozima, jer silno želimo tog nekoga da obradujemo.

Profimedia
 

Da ne bi dolazilo do ovakvih situacija, napravili smo za vas listu od pet stvari koje uvek možete da kupite u poslednjem trenutku.

Možda će vam se činiti da nisu ni približno dobri koliko bi trebalo da budu, ali zapamtite, vrednost poklona je najmanje bitna. Ono što će zauvek biti važno jesu namera, namena i, naravno, ko poklanja, kao i koliko ljubavi je uloženo.

Ako ništa drugo, možda vam neki od ovih predloga probudi inspiraciju:

1. Knjiga
Knjige će zauvek biti na listi najboljih poklona. Bilo da odaberete određenog autora, ili određeni žanr, ili da uzmete nešto nasumično, ili tematski, sigurni smo da nećete pogrešiti, jer čitanje i znanje nikada neće izaći iz mode.

Profimedia
 

2. Šal i kapa
Zima ume da bude izuzetno neprijatna i nemilosrdna i ma koliko voleli kratke rukave i suknje, šal i kapa su osnovni "alat" u borbi protiv hladnog vremena. Pogotovo ako znate da taj neko planira i odlazak na planinu. Prilično smo sigurni da će vam biti i više nego zahvalan/a kada ga budu grejali. Kupovni su prelepi, ali još bolje ako ih sami ištrikate.

3. Kućne papuče i plišani bade mantil
I sada ste možda pomislili da smo ovo greškom uvrstili na listu, ali ne... udobne kućne papuče i plišani bade mantil su obavezan zimski aksesoar i savršene su za hladne dane. Ima li šta bolje od toga da se ušuškate, utoplite i,recimo, gledate film ili čitate knjigu. Nekoga ćete, verujte nam, veoma usrećiti.

Profimedia
 

4. Pidžama
U jednom periodu smo jedva čekali da poskidamo pidžame, ali one će zauvek ostati najudobnija odeća za po kući, a vreme praznika je nezamislivo bez njih. Izbor je ogroman i sigurni smo da ćete odabrati neku po ukusu osobe kojoj je poklanjate.

5. Šolja
Koliko god ih imali u kući, šolje nikada nisu višak. Pogotovo ako su lepo ukrašene. Opcije su razne, pa tako možete na njoj da odštampate i nešto po sopstvenom izboru. Možda neku internu šalu, ili fotografiju za koju znate da je, osobi kojoj ćete šolju pokloniti, posebna. I znate šta? Odlično možete da je iskombinujete sa nekim od prethodnih predloga.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike