Testenina bez lepljenja: Fantastični rezultati svaki put uz provereni trik Gordona Remzija, ne propustite ga

02.06.2024

14:55

0

Autor: K. B.

Gordon ističe važnost poštovanja vremena kuvanja navedenog na pakovanju, jer različite vrste testenina zahtevaju različite periode kuvanja

Testenina bez lepljenja: Fantastični rezultati svaki put uz provereni trik Gordona Remzija, ne propustite ga
Kuvanje testenine - Copyright Freepik

Ako niste zadovoljni ukusom testenine koju ste pripremili, Gordon Remzi ima nekoliko saveta koji će je svaki put učiniti savršenom.

Stavite veliki lonac vode na srednju vatru. Kada provri, posolite, pobiberite i dodajte jednu kašiku maslinovog ulja. Umesto da lomite testeninu na pola, Gordon preporučuje da je stavite u lonac i pustite da se rastopi u vodi. Različite vrste testenina zahtevaju različita vremena kuvanja, stoga je važno pridržavati se uputstava na pakovanju.

 

 

Kako biste bili sigurni da je testenina savršeno skuvana, koristite tajmer.Nakon što je testenina kuvana, procedite je i dodajte malo soli, bibera i još jednu kašiku maslinovog ulja. Gordon tvrdi da se testenina neće lepiti zahvaljujući dodatku maslinovog ulja.

Ovi jednostavni koraci mogu učiniti vašu testeninu neodoljivom svaki put.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike