Šta je to "večera za dečake"? Možda mlađi brat viralne senzacije "večera za devojčice" koja je okupirala TikTok (VIDEO)

15.09.2023

14:55

0

Autor: K. O.

Da li biste se usudili da jedete ove obroke?

Šta je to "večera za dečake"? Možda mlađi brat viralne senzacije "večera za devojčice" koja je okupirala TikTok (VIDEO)
Copyright Freepik

Ako ste uopšte aktivni na društvenim medijima, sigurno ste čuli za „večeru za devojke“. A sada je stigao i opozit - „večera za dečake“.

Haštag #girldinner je prikupio neverovatnih 1,7 milijardi pregleda na TikTok-u. I dok nutricionisti i ostali zdravstveni radnici polemišu da li je ona zdrava i dovoljna, večera za devojke ovako izgleda - možda da sastavite tanjir od nekih ostataka delikatesnog mesa, voća i sira i krekera umesto da pravite potpuni obrok. Potrebno je samo nekoliko minuta, a vi praktično ne trošite energiju: to je večera za devojke.

Pošto je večera za devojčice postala tako viralna, bilo je samo pitanje vremena kada će dečačka večera doći na platformu.

Večera za dečake treba da prikaže stereotipnu večeru koju bi muškarac jeo, a koja je satirično muška - što znači da je jednostavna i varvarska.

TikToker @brianinheelee je skovao termin u julu, objašnjavajući u video snimku — koji ima 2,3 miliona pregleda i 301.800 lajkova — da ako želite da znate šta je dečačka večera, „idite u lokalni supermarket u 6:30 i stanite iza jednog muškarca i vidi šta je u njegovoj korpi.”

 

 

On navodi primere poput smrznute pice, delikatesnog mesa, čipsa i bez povrća — „večera za dečake ili poslednji obrok na Zemlji?“ šalio se on.

Sada ljudi dele verzije večera za dečake koje se prave u njihovim domovima.

Jedna žena je na TikTok-u ocenila obroke svog dečka koje on jede kada je odsutna u video snimku koji od ponedeljka ujutru ima 31.900 pregleda – a obroci nisu ni približno tako ukusni kao večera za devojke.

„Moj dečko jede zaista čudne stvari i mislila sam da možemo da ocenimo neke stvari koje je jeo dok sam bila na odmoru“, rekla je TikToker Lusi Kejlis u videu.

Prvo je pokazala testeninu sa paradajzom i ribljim prstićima, koju je ocenila sa 4 od 10, rekavši da ne bi bilo čudno da riblji štapići nisu uključeni, i „definitivno je jestivo, ali ne bi bilo moj izbor.”

Sledeći „obrok” su bile viršle sa kečapom – kombinacija za koju je Kejlis rekla da je „definitivno” jela kao užinu kad je bila dete.

Freepik
 

„Pas moje mame zapravo ima ovo kao užinu. Tanjir izgleda tako smešno“, rekla je, ocenivši ga sa 5 od 10. „Nije najgore.“

Njen dečko je imao još jedno jelo od ribljih štapića i testenina, ali ovaj put je držao paradajz sos.

„Ovog puta, međutim, izgleda kao karbonara sos. Izgleda da u njemu ima slanine. Moram ovome da dam 3 od 10“, rekla je.

Jelo za poneti iz britanskog lanca restorana ocenjeno je sa nula od 10, jer ona jednostavno „ne može to da pojmi“.

I ona je „najbolje sačuvala za kraj“ — sendvič punjen instant ramen rezancima, koji je takođe dala ocenu nula.

 

@lucykalice Sorry not sorry that toby carvery is a 0 🤮 the more i look at the frankfurters the more they make me laugh hahahaha #boyfriend #boyfriendpov #couplecomedy #boyfood #boydinner #girlfriendboyfriend #coupletok ♬ original sound - LucyKalice

 

Korisnik @arkaneskie je podelio sopstvenu verziju dečačke večere u video snimku koji ima 10 miliona pregleda, prikazujući izuzetno neurednu sobu. Skaj podiže pokrivač i otkriva otvorenu, napola pojedenu kutiju pice sa otvorenim sosom u kutiji.

„Ista i suprotna energija kao devojačka večera“, prokomentarisala je jedna osoba, a prenosi New York Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike