Novinarka isprobala dijetu Viktorije Bekam: „Umirala sam od gladi i sve je smrdelo na ribu“

19.02.2022

13:03

0

Reporterka Manchester Evening News-a, Dijana Born, odlučila je da isproba dijetu Viktorije Bekam, za koju je nedavno saznao ceo svet

Novinarka isprobala dijetu Viktorije Bekam: „Umirala sam od gladi i sve je smrdelo na ribu“
thediannebourne - Copyright Printscreen/Instagram, thediannebourne

Dijana, slično kao i Viktorija, je zaposlena mama dva dečaka koja nema mnogo vremena tokom dana, ali je odlučila da nedelju dana živi kao Victorija, da ne jede crveno meso, mlečne proizvode, zatim hranu spremanu na ulju, puteru ili sosevima. 

U svojoj reportaži priznala je da baš i nije bila impresionirana.

Najpre je istakla kako je nakon obroka, prilično jednostavnih ukusa, umirala od gladi i bila bez energije, a teško joj je pao i miris koji je preplavio njenu kuću.

Odmah prvog dana, Dijana je izjavila kako je sve mnogo bljutavo.

- Krenula sam sa najskupljom ribom, bakalarom, ali sam bila prilično razočarana. Pokušala sam to da nadoknadim povrćem, ali sve je bilo bljutavo. Otišla sam u krevet prilično gladna i nervozna jer je ispred mene naporna nedelja - ispričala je za MEN.

Reporterki nije bilo jasno kako ovaj način ishrane Viktoriji daje potrebnu energiju, s obzirom na to da je na nju delovalo potpuno suprotno.

- Obično idem na trčanje sredinom nedelje, ali danas sam gladna i nemam dovoljno energije pa sam to preskočila. Možda se na fotografijama smejem, ali iznutra plačem - priznala je.

Kako kaže, da bi razbila ovu monotoniju, povremeno bi se počastila čašom vina, baš kao što radi i Victorija, ali nije baš bilo od pomoći.

Ova 40-godišnjakinja priznala je i kako je cena ovakvog načina ishrane suviše visoka, a sve do tada nije shvatala koliko je "skupo" živeti na svežoj ribi iz običnog supermarketa.

Nedeljni račun za njene obroke izašao ju je 40 funti samo za ribu i povrće, što je kod nas oko 5.500 dinara, a ističe kako to nije podrazumevalo i ostatak hrane za njenu porodicu. Takođe, bez ribe ostala je već sredinom nedelje, pa je za sve morala da izdvoji dodatnih 15 funti, odnosno 2.100 dinara.

Unsplash
 

Kako je nedelja prolazila, njeni utisci o dijeti nisu se promenili.

- Cela kuća smrdi na ribu. Na dnevnom nivou praznim kantu za smeće kako bi bilo podnošljivije, ali miris morskih otpadaka i dalje je tu - priznala je.

Na kraju svog eksperimenta, tačnije krajem sedmice, Dijana je odlučila da vidi da li je pridržavanje svih pravila Viktorijinog režima ishrane rezultiralo promenama u njenoj kilaži. Međutim, bila je šokirana saznjanjem da uopšte nije smršala. Odlučila je da se više neće pridržavati Viktorijine dijete.

- Bio je to dovoljan razlog da jednom zauvek prekinem ovaj eksperiment i vratim se svom svakodnevnom načinu ishrane - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike