Viktorija Bekam jede istu hranu već 25 godina! Izuzetak je napravila samo jednom i to u trudnoći

02.02.2022

09:11

1

Autor: Marija Mitić

Na Dejvida ova njena odluka veoma loše utiče...

Viktorija Bekam jede istu hranu već 25 godina! Izuzetak je napravila samo jednom i to u trudnoći
Copyright Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Poznato je da modna ikona, Viktorija Bekam i previše vodi računa o svom izgledu, pa se tako za nju govorilo da se ne smeje kako ne bi imala bore, da ne ide na sunce zbog starenja kože i tako dalje...

Ono što je sigurno, jeste da zbog dobre linije, nekadašnja pevačica jede isto jelo za ručak već čitavih 25 godina! Ovu nesvakidašnju činjenicu izneo je njen suprug Dejvid Bekam u novom podcastu "River Cafe Table 4", žaleći se da nema sa kim da eksperimentiše u hrani.

- Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekim ko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuvano povrće - rekao je Dejvid pa dodao:

Profimedia
Viktorija Bekam

- Jedino kada je htela da pojede nešto sa mog tanjira je bilo kada je nosila našu ćerku Harper i to je bilo neverovatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sećam se o kojoj se hrani radilo, ali znam da to nije jela od tad - rekao je slavni Bekam.

Viktorija je ranije otkrila da ne jede hranu spremanu u ulju, na puteru ili sosevima, kao i da ne jede crveno meso i mlečne proizvode. Priznala je da joj je utešna hrana bila komad tosta od celovitog zrna sa malo soli, a rođendanska torta joj je uvek isključivo voćna. 

Dejvid zbog toga ističe da uživa u momentima kada je sam kod kuće sa decom, jer tad može da kuva šta poželi.

Foto: Profimedia
Viktorija i Dejvid Bekam

Otkrio je i kako je nedavno bio u izolaciji te da se potajno radovao što će ostati sam kod kuće.

 - Prilično nedavno sam bio u izolaciji pet dana jer sam bio u Italiji i jednog od poslednjih dana karantina Viktorijini roditelji su imali zabavu, na koju nisam mogao da idem. Tako da su svi bili van kuće, a meni je potajno bilo drago zbog toga - kazao je Bekam.

 - Doslovno sam jeo dva najneverovatnija parčeta mesa, natočio sam jednu čašu najčudesnijeg crnog vina kojim sam se počastio jer sam se radovao što ću sam poslepodne gledati fudbal. Tako da sam raspalio roštilj - pojasnio je bivši fudbaler kroz osmeh.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike