Jelena Đoković pozajmila glas crtanom liku: Održana gala premijera animiranog filma "U mojoj glavi 2" (FOTO/VIDEO)

13.06.2024

11:15

0

Po prvi put u sinhronizovanoj animaciji supruga najboljeg svetskog tenisera

Jelena Đoković pozajmila glas crtanom liku: Održana gala premijera animiranog filma "U mojoj glavi 2" (FOTO/VIDEO)
Jelena Đoković na premijeri filma - Copyright NDF/Dalibor Dalinović

U Beogradu je sinoć pred punom salom bioskopa Cineplexx Ušće održana svečana premijera Diznijeve animacije „U mojoj glavi 2“, koja se sada i zvanično našla na repertoaru svih bioskopa.

NDF/Dalibor Dalinović
 

Na crvenom tepihu našli su se učesnici sinhronizacije filma među kojima brojne ličnosti naše javne scene, Hristina Popović koja je pozajmila glas majci glavne junakinje Rajli, Vladimir Nićiforović koji je interpretirao emociju Strah, kako u prvom delu filma, tako i sada.

Uzbudljiva emotivna priča

Po prvi put u sinhronizovanoj animaciji našla se i Jelena Đoković, u liku Paule. a pred foto reporterima bili su i muzičar Marko Kon koji je glas pozajmio liku policajca, Iva Lorens u ulozi emocija Smor, Srđan Čolić Moby kao Bes i drugi.

Gala večeri prisustvovale su i ostale zvancie, glumica Nina Janković, pevač Marko Luis, glumac Nemanja Oliverić.

NDF/Dalibor Dalinović
 

Animacija „U mojoj glavi 2“ slovi za jednu od najpoučnijh crtanih naslova skorije generacije, a nakon nekoliko godina od prvog dela filma koji je osvojio sve najvažnije nagrade od Oskara, preko BAFTE do Zlatnog globusa, Pixar i Dizni studio posvetili su se nastavku uzbudljive, emotivne priče. Nov scenario reditelja Kelsija Mana donosi galvnu junakinju Rajli sada kao nešto veću devojćica u čijoj glavi obitavaju neke nove emocije.

Nove emocije

Dizni i Pixar ponovo zaviruju u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Nove emocije!

Dosadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost.  A, deluje da ona nije sama. Tu su i Zavist, Stid, kao i emotivno stanje Smor.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike