"Garfild" stiže u domaće bioskope: Poslastica za sve ljubitelje njegovog lika, lazanja, kao i one željne dobrog humora (FOTO/VIDEO)

22.05.2024

10:00

0

Film je sinhronizovan na srpski jezik

"Garfild" stiže u domaće bioskope: Poslastica za sve ljubitelje njegovog lika, lazanja, kao i one željne dobrog humora (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Con Film

U bioskopima širom zemlje nas čeka "Garfild" - uzbudljiva animirana poslastica zasnovana na likovima koji je osmislio legendarni Džim Dejvis.

Omiljeni narandžasti mačak koji voli lazanje vraća na veliko platno u režiji Marka Dindala i obećava zabavu za male i velike!

Promo/Con Film
 

U novoj komediji, nakon što se Garfildov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promeni kada ga poseti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gde će naučiti nešto potpuno neočekivano.

Na veliku radost najmlađih, Garfild je sinhronizovan i na srpski jezik.

Promo/Con Film
 

Gordan Kičić je pozajmio glas Garfildu, dok je njegovom ocu Viku glas pozajmio Marko Kon. U sinhronizaciji su učestvovali i Ognjen Radivojević, Tamara Dragičević, Stefan Vukić, Nikola Jelić – Mikri i Srđan Jovanović.

U originalu su glasove, pored Krisa Prata, pozajmili Semjuel L. Džekson i Hana Vedingam.

Saznajte kako izgleda nova animirana avantura velikog gunđala i uvek gladnog mačka u bioskopima širom zemlje!

Čitaocima portala 24sedam delimo 3x2 ulaznice za premijeru ovog ostvarenja koja će se održati u četvrtak, 23. maja, sa početkom u 18:20, u Cineplexx 4D Delta City bioskopu. Potrebno je da dobitnici dođu 45 minuta ranije po ulaznice, a biće na spisku. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike