Lažni trejler pokrenuo lavinu! Da li će Henri Kavil preoteti ulogu novog Bonda Aronu Tejlor-Džonsonu: Glumac se oglasio (VIDEO)

22.04.2024

20:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Svi žele njega

Lažni trejler pokrenuo lavinu! Da li će Henri Kavil preoteti ulogu novog Bonda Aronu Tejlor-Džonsonu: Glumac se oglasio (VIDEO)
Copyright Profimedia

Od trenutka kada su svetski mediji objavili da će Aron Tejlor-Džonson biti novi Džejms Bond, ponovo je nastalo ludilo među fanovima čuvene franšize. Popularni glumac još uvek nije zvanično pristao na ulogu i čeka se njegov potpis, nakon čega sledi, kako su naveli iz tima koji radi na ovom serijalu najglasnija najava u istoriji.

Profimedia
 

Međutim, to, očigledno, još uvek nije sigurno. 

S druge strane, Henri Kavil, koji je od kada je Danijel Krejg završio sa ovom ulogom, bio jedan od glavnih favorita, ponovo je u centru pažnje, jer sudeći po svemu, mnogi bi njega, umesto Džonsona, želeli da vide u legendarnoj ulozi. 

Možda sam prestar, možda nisam

Kada su ga novinari nedavno pitali da li bi obukao odelo agenta 007, Kavil je odgovorio: 

- Sve što dolazi do mene su glasine. Iste one koje imate i vi. Možda sam već prestar, možda nisam. Zavisi od Barbare Brokoli i Majkla Vilsona, videćemo kakvi su njihovi planovi - rekao je jedan od trenutno najpopularnijih glumaca na svetu koji je bio u igri za Bonda kada se snimao "Kazino Rojal", ali je ulogu dobio Krejg.

Profimedia
 

Nedavno je na Jutjubu objavljen lažni trejler novog “Bonda”, napravljen delimično uz pomoć veštačke inteligencije, sa Kavilom kao tajnim agentom 007 i Margo Robi koja tumači njegovu devojku. Za nekoliko dana prikupio je više od tri miliona pregleda i pokrenuo priču da će Henri biti novi Džejms Bond.

Inače, za novu Bond devojku viđene su Zendeja i Sidni Svini, ali ni to još uvek nije zvanično potvrđeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike