Pirs Brosnan otkrio šta misli o novom Bondu: Definitivno bih uradio jednu stvar (FOTO)

28.03.2024

12:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac smatra da je Aron Tejlor-Džonson pravi izbor za ovu ulogu

Pirs Brosnan otkrio šta misli o novom Bondu: Definitivno bih uradio jednu stvar (FOTO)
Pirs Brosnan - Copyright Profimedia

Prošle nedelje svetski mediji su objavili da je Aron Tejlor-Džonson dobio zvaničnu ponudu za ulogu Džejmsa Bonda, nakon duge potrage za naslednikom Danijela Krejga

Tridesettrogodišnji glumac tek treba zvanično da prihvati ulogu, i ako to učini postaće sedmi glumac koji će igrati legendarnog britanskog tajnog agenta, od njegovog prvog pojavljivanja 1962. godine.

Profimedia
 

"Bond je Aronov posao ako prihvati. Službena ponuda je na stolu i čeka se njegov odgovor. Što se tiče 'Eon Productions-a', on će potpisati ugovor u narednim danima i oni mogu da počnu da se pripremaju za veliku objavu", preneo je The Sun.

Skidam mu kapu

Nakon što se ovim povodom oglasio Džon Lejzenbi, koji je Bonda igrao samo jednom u filmu "U službi njenog veličanstva" iz 1967. godine, sada je to učinio i Pirs Brosnan, koji je agenta 007 igrao od 1995. do 2002. godine i smatra se jednim od najomiljenijih glumaca u franšizi.

Profimedia
 

- Mislim da Aron ima šta da pokaže, ima talenat i harizmu da igra Bonda, i to u velikoj meri. Pročitao sam vest da mu je ponuđena uloga, tako da bih definitivno "skinuo kapu" tom momku. Budi hrabar, idi tamo i dobro se provedi. Samo voli to i samo napred. On to može - rekao je Brosnan, prenosi NME.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike