Zendeja otkrila šta joj je Serena Vilijams rekla o ulozi teniserke u filmu "Challengers": Primetila je da bitan detalj nije pravi (VIDEO)

22.04.2024

11:40

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je bila zabrinuta jer nije znala kako će kraljica tenisa reagovati na sportske aspekte ovog ostvarenja

Zendeja otkrila šta joj je Serena Vilijams rekla o ulozi teniserke u filmu "Challengers": Primetila je da bitan detalj nije pravi (VIDEO)
Copyright Profimedia

Jedna od najpopularnijih glumica na svetu Zendeja je u intervjuu za Entertainment Weekly otkrila kako je teniserka Serena Vilijams reagovala na njen novi projekat, sportski romantični film "Challengers".

Profimedia
 

U filmu Zendeja igra teniserku i trenera Tašu Donalds koja se našla u ljubavnom trouglu sa svojim mužem Artom Donaldsonom i svojim bivšim partnerom, nekadašnjim najboljim prijateljem njenog muža. 

Kako bi ga trgnula iz nedavnog poraza, natera ga da zaigra Challenger event, koji je blizu najniže lestvice profesionalnih turnira, gde se nađe nasuprot svom bivšem najboljem prijatelju i Tašinom bivšem dečku. 

Profimedia
 

Nikada nisam dotakla lopticu za tenis

Film je visoko ocenjen od strane kritičara, a Zendeja je bila zabrinuta jer nije znala kako će slavna teniserka reagovati na sportske aspekte ovog ostvarenja.

Profimedia
 

- Rekla mi je: "Znam da u filmu definitivno nema pravih loptica za tenis." Naravno da zna, ona je najbolja od najboljih - otkrila je glumica i dodala:

- Serena smatra da je film odličan ako uzmemo u obzir da nikada u životu nisam dotakla lopticu za tenis, prenosi The Hollywood Reporter.

Film u svetske bioskope stiže 26. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike