Počela potraga za novom Bond devojkom: Dve slavne glumice imaju najveće šanse (FOTO)

04.04.2024

16:45

0

Autor: Dejan Ćirić

One su u najužem krugu za ulogu kojoj je Ursula Andres donela kultni status

Počela potraga za novom Bond devojkom: Dve slavne glumice imaju najveće šanse (FOTO)
Copyright Profimedia

Uz ime Arona Tejlora-Džonsona, po pisanju svetskih medija viđenog za ulogu Džejmsa Bonda, pominju se i dve glumice kao glavne kandidatkinje za njegovu devojku. Reč je o Zendeji i Sidni Svini, dok bi u rediteljsku stolicu možda mogao da sedne Deni Vilnev.

Profimedia
 

Strani mediju uveliko pišu da su glumice Sidni i Zendeja u najužem krugu za ulogu Bondove devojke kao i da bi sledeći film o tajnom agentu 007 mogao biti rimejk koji uključuje dobro znane zlikovce iz prošlosti. Iako su mnogi objavili da je engelskom glumcu Aronu Tejloru-Džonsonu zvanično ponuđena uloga Džejmsa Bonda to još uvek nije potvrđeno.

Profimedia
 

Scenario iz snova

Prema neimenovanim izvorima, režiser Deni Vilnev, nominovan za Oskara, bio bi najbolji kandidat za režiju novog filma po mišljenju izvršne producentkinje ove franšize Barbare Brokoli.

- Barbara zaista želi da Deni režira sledeći film o Bondu - tvrdi neimenovani izvor, prenosi Dejli mejl.

Profimedia
 

Navodno je kanadski reditelj najbolja opcija za novi film o Bondu posle uspeha koji je ostvario sa “Istrebljivačem 2” i dva nastavka “Dine”. To je, kako navodi ovaj list, njen scenario iz snova, ali pošto je Vilnev veoma zauzet, njegovo angažovanje možda i nije najrealnija opcija.

Tri ili četiri filma

Ukoliko Aron Tejlor-Džonson zvanično prihvati ulogu, čim potpiše ugovor postaće sedmi glumac koji je će tumačiti čuvenog agenta britanske tajne službe od objavljivanja franšize 1962. godine. Navodno, agenti i advokati uveliko rade na svim birokratskim procedurama i određuju u koliko će se filmova engleski glumac pojaviti.

Profimedia
 

Trenutno se razmatra dogovor o tri filma i eventualnom četvrtom", navodi Dejli mejl, prenosi Politika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike