Otkriveno ko bi igrao Džejmsa Bonda da nije bilo Danijela Krejga: Dobar frajer koji odlično glumi (FOTO)

10.07.2023

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Njegov nastup na audiciji je bio fenomenalan

Otkriveno ko bi igrao Džejmsa Bonda da nije bilo Danijela Krejga: Dobar frajer koji odlično glumi (FOTO)
Danijel Krejg - Copyright Profimedia

Martin Kembel, reditelj filma „Kazino Rojal”, prvog u kojem je Džejmsa Bonda igrao Danijel Krejg, otkrio je u intervjuu za list Express UK da se Henri Kavil pojavio na audiciji za ulogu tajnog agenta 007 i da bi bio izabran da se na istoj audiciji nije pojavio i Krejg. Bilo je to 2006. godine, nakon što se Pirs Brosnan, ulogom u filmu „Umri drugi dan“, oprostio od ove uloge. Kembel je rekao da je bio oduševljen Kavilom.

Profimedia
 

- Izgledao je sjajno. Njegova gluma bila je fenomenalna. Da Danijel Krejg nije postojao, Henri Kavil bi bio izvrstan Bond. Izgledao je fantastično, bio je u odličnoj telesnoj formi, vrlo zgodan, samo što je u to vreme izgledao premlado - objasnio je reditelj.

Kako je donesena odluka?

Iako je bio fantastičan na audiciji, Kembel je naglasio da nije favorizovao Kavila na račun Krejga. Opisao je proces u kojem je trebalo da se donese odluka ko će biti novi Bond, a u odlučivanju je učestvovalo, kako je rekao, osam ili devet ljudi.

Profimedia
 

- Bio je to vrlo demokratski proces. Seli smo za sto, nas osam ili devet. Među njima sam bio ja, producenti, osoba zadužena za odabir glumaca, i tako dalje. Kada si želeo nešto da kažeš prvo si morao da podigneš ruku, a na kraju je odluka trebalo da bude donesena jednoglasno.

Da li Kavil i dalje ima šansu?

Na pitanje može li Kavil, koji sada ima 40 godina, postati novi Džejms Bond, Kembel je odgovorio:

- Kada je Krejg snimao "Nije vreme za umiranje" bilo je jasno da bi bio prestar za još jedan film. Brosnan je, kada je postao Bond, potpisao ugovor za snimanje tri filma. To znači da će ti to uzeti barem šest godina života. I sledeći glumac kojeg odaberu dobiće isti ugovor. Kavil ima 40 i kad završi snimanje trećeg filma imaće 50. U dobroj je formi, dobar je frajer, videćemo da li je to ostvarljivo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike