Bivši Džejms Bond ima poruku za novog agenta 007: Evo koji mu je savet dao (FOTO)

26.03.2024

19:30

0

Džon Lejzenbi smatra da bi Aron Tejlor-Džonson mogao "da se nosi sa vratolomijama i svim damama koje vole slavnog agenta u smokingu"

Bivši Džejms Bond ima poruku za novog agenta 007: Evo koji mu je savet dao (FOTO)
Džordž Lejnzebi kao Džejms Bond - Copyright Profimedia

Pre nekoliko dana svetski mediji su objavili da je Aron Džejson-Tejlor dobio zvaničnu ponudu za ulogu Džejmsa Bonda, nakon duge potrage za naslednikom Danijela Krejga.

Profimedia
 

Nekadašnji Džejms Bond, Džordž Lejzenbi, australijski glumac koji je tumačio agenta 007 u filmu "U službi njenog veličanstva" iz 1967. godine, otkrio je šta misli o novom Bondu.

Još uvek nije sve gotovo

Prema nedavnom pisanju TMZ-a, Lejzenbi je rekao da bi Tejlor-Džonson mogao "da se nosi sa vratolomijama i svim damama koje vole slavnog agenta u smokingu".

Profimedia
 

Međutim "stari Bond" je ipak ubeđen da mladom glumcu uloga još uvek nije pripala jer "kada je on bio na audiciji za ulogu, šezdesetih godina prošlog veka, morao je da prođe kroz gomilu različitih testova pre nego što ju je dobio".

Dodao je da će podržati Tejlora- Džonsona u ulozi "ako lik bude dobro napisan", a glumcu je poručio da ostane "veran sebi i da prilagodi sebi ulogu kako bi mu odgovarala".

Nasledio Konerija, a onda ga Koneri "smenio"

Podsetimo, Lejzenbi je nasledio Šona Konerija i glumio Bonda u samo jednom filmu, a Koneri se vratio ulozi 1971. u ostvarenju "Dijamanti su večni".

Profimedia
 

Što se tiče Tejlora -Džonsona, Puck News navodi kako se on sprema da ponovo uđe u Marvelov "filmski svemir" i to sa glavnom ulogom u filmu "Kraven The Hunter", a igra i uz Rajana Goslinga u filmu "Kaskader".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike