Ukoliko Aron Tejlor-Džonson prihvati ulogu Džejmsa Bonda desiće se nešto što do sada nije viđeno: Najglasnija najava u istoriji (FOTO)

06.04.2024

11:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Rukovodioci franšize se nadaju da će je prebaciti u novi žanr

Ukoliko Aron Tejlor-Džonson prihvati ulogu Džejmsa Bonda desiće se nešto što do sada nije viđeno: Najglasnija najava u istoriji (FOTO)
Copyright Profimedia

Ukoliko Aron Tejlor-Džonson zvanično prihvati ulogu Džejmsa Bonda, čim potpiše ugovor postaće sedmi glumac koji je tumačio čuvenog agenta britanske tajne službe od objavljivanja franšize 1962. godine. Navodno, agenti i advokati uveliko rade na svim birokratskim procedurama i određuju u koliko će se filmova engleski glumac pojaviti. Trenutno se, kako navodi Dejli mejl, razmatra dogovor o tri filma i eventualnom četvrtom.

Profimedia
 

Predaja štafete

Ako je verovati izvorima, planirano je i da glumci koji su tumačili Bonda, uključujući osamdesetčetvorogodišnjeg Džordža Lejzenbija, sedamdesetosmogodišnjeg Timotija Daltona, sedamdesetogodišnjeg Pirsa Brosnana i najmlađeg od njih - pedesetšestogodišnjeg Danijela Krejga, prisustvuju svojevrsnoj “predaji štafete” novom glumcu.

Profimedia
 

“Svi oni žele da ovo bude jedna od najglasnijih najava u istoriji i planiraju da započnu snimanje sledeće godine kako bi film stigao u svetske bioskope do 2026.", piše Dejli mejl.

Promene u filmu

Pored pripreme za dugo očekivanu zvaničnu najavu glumačke ekipe, rukovodioci franšize takođe se nadaju da će je prebaciti u novi žanr. Želeli bi, kažu izvori, a prenosi Politika, da naredni filmovi bude malo više sa primesama fantazije, sa zanimljivim i poznatim negativcima i uzbudljivom akcijom, ali ne tako stvarni kao filmovi Danijela Krejga.

Profimedia
 

Avanture Džejmsa Bonda oduševljavaju filmske gledaoce širom sveta više od 60 godina svojim napetim tajnim misijama na egzotičnim lokacijama. Britanski špijun, kodnog imena 007, morao je da se bori protiv zlikovaca i terorista na Mesecu, pod vodom i na vrhu nebodera.

Profimedia
 

O ovom junaku snimljena su dvadeset četiri filma od kojih je jedan parodija žanra, a drugi je snimljen u američkoj produkciji. Zarada od filmova o Džejmsu Bondu trenutno je na drugom mestu na listi najvećih zarada svih vremena, odmah iza “Ratova zvezda”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike