Poznati glumac žestoko izvređao Hoakina Finiksa zbog uloge u "Napoleonu": Odvratno i užasno (FOTO/VIDEO)

21.04.2024

16:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Brajan Koks smatra da je njegov kolega jedini krivac za propast ovog ostvarenja

Poznati glumac žestoko izvređao Hoakina Finiksa zbog uloge u "Napoleonu": Odvratno i užasno (FOTO/VIDEO)
Hoakin Finiks kao Napoleon - Copyright Profimedia

Film "Napoleon" koji je prošle godine najavljen kao jedan od najiščekivanijih ostvarenja doživeo je katastrofalan debakl i jedan je od najgorih filmova u karijeri Ridlija Skota.

Reditelj zbog toga sada strahuje kako će svet prihvatiti njegov najnoviji projekat "Gladijator 2", koji je jedan od najskupljih filmova svih vremena. 

Profimedia
 

Uprkos tome što je žestoko branio ovaj film, "Napoleon" je dočekan na nož od strane kritičara i gledalaca zbog mnogo izvrnutih istorijskih činjenica, a Francuzi su bili posebno besni i okarakterisali su ovo ostvarenje kao antifrancuski film u kome je slavni vojskovođa predstavljen kao idiot. 

Profimedia
 

Ne znam šta je mislio

Tim povodom se nedavno oglasio i poznati škotski glumac Brajan Koks, zvezda serije "Naslednici" (Succession), koji je žestoko kritikovao izvedbu Hoakina Finiksa u ulozi Napoleona, rekavši da je “užasna” i “glupa” i da je glumac jedini zaslužan za propast filma.

Profimedia
 

- Zaista užasna gluma Hoakina Finiksa. Odvratno. Ne znam šta je mislio. To je potpuno njegova krivica, Ridli Skot mu neće pomoći. Igrao bih mnogo bolje, verujte mi. Možete da kažete da je to dobra drama, ali to je laž - izjavio je Koks u intervjuu za Standard.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike