Gvinet Paltrou otkrila koji američki predsednik je zaspao na premijeri njenog filma u Beloj kući: Hrkao je tačno ispred mene (VIDEO)

24.03.2024

12:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Komedija "Ema" bazirana je na istoimenom romanu Džejn Ostin iz 1815. godine

Gvinet Paltrou otkrila koji američki predsednik je zaspao na premijeri njenog filma u Beloj kući: Hrkao je tačno ispred mene (VIDEO)
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou gostovala je u emisiji "Hot Ones" Šona Evansa koji ju je pitao o glasinama da je nekadašnji američki predsednik Bil Klinton zaspao na premijeri njenog filma "Ema", koja je održana u Beloj kući 1996. godine.

Profimedia
 

Je*i se Bile Klintone

- To je istina, hrkao je tačno ispred mene. Tada sam pomislila: "Super, ovo će sigurno biti hit film, ali na kraju je i bio, pa zato, je*i se, Bile Klintone - rekla je Paltrou.

Tanjug/Kevin D. Liles/Atlanta Braves via AP, Pool, File)
 

Komedija "Ema" bazirana je na istoimenom romanu Džejn Ostin iz 1815. godine.

Pored Gvinet, u filmu su igrali Alan Kaming, Toni Kolet, Juan Mekgregor i Džeremi Nortam. Paltrou je tumačila lik mlade Engleskinje koja se fokusirala na spajanje svojih prijatelja sa romantičnim partnerima. 

Film je bio hit na bioskopskim blagajnama, zaradivši gotovo 40 miliona dolara širom sveta, iako je produkcijski budžet bio ispod osam miliona. Osvojio je i dve nominacije za Oskara - za kostimografiju i muziku, navodi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike