Šeron Stoun šokirala izjavom o Džoniju Depu: Bezvredno, iako mu donosi milione (FOTO)

22.03.2024

19:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je otkrila da su kustosi tražili od nje slike koji se temelje na uspehu njenog kolege

Šeron Stoun šokirala izjavom o Džoniju Depu: Bezvredno, iako mu donosi milione (FOTO)
Copyright Profimedia

Šeron Stoun, glumica koja se proslavila ulogom u filmu "Niske strast" poslednjih godina zanemarila je filmske poslove i posvetila se slikarstvu. U novom intervjuu osvrnula se na još jednog glumca koji se bavi ovom umetnošću, a to je Džoni Dep. Šeron tvrdi da je njegovo slikarstvo bezvredno, iako mu je donelo milione.

Profimedia
 

Glumica je se tokom pandemije koronavirusa i života u karantinu posvetila slikarstvu, jer je već dugo verovala da poseduje dovoljno talenta. Rezultat je takav da se trenutno u galeriji Deschler u Berlinu održava izložba njenih radova. Sledeća će biti otvorena u aprilu u San Francisku. Priznala je da se njen brzi uspeh u svetu umetnosti može verovatno pripisati njenoj glumačkoj slavi, pa je za The Guardian rekla da se suočava sa preprekama, jer njene slike nisu nužno onakve kakve galerije žele.

 

 

Tražili joj da napravi otiske svog lica

U istom intervjuu glumica se osvrnula i na slikarstvo svog kolege i rekla: “Džoni Dep odštampa slike ljudi, stavlja malo boje preko toga i potpisuje se, i tako zarađuje bogatstvo.” Stoun je mislila na Depove „Prijatelje i heroje“, umetničku zbirku sa 780 printova poznatih lica, koju je prodao za 3,65 miliona dolara. Nastavio je sa još više printova prošle godine, koji su uključivali lica poznatih ličnosti kao što su Hit Ledžer.

 

 

Dep je prošle godine predstavio i autoportret koji prikazuje “emocionalnu iscrpljenost” koju je osećao tijekom teškog razdoblja u svom životu. Glumac je donirao 200 dolara od svake prodaje slike organizaciji Mental Health America.

Profimedia
 

Šeron Stoun je otkrila da su kustosi tražili od nje slike koji se temelje na Depovom uspehu:

- Iz galerija su mi rekli: "Možete li, molim vas, da napravite otiske svog lica?". Mislim da je moja dužnost da to ne uradim. Moj posao je da otvorim prostor za druge žene i držim ga otvorenim - istakla je holivudska zvezda.

Profiemdia
 

Ranije podržavala kolegu

U prošlosti je glumica podržavala Depa u pogledu njegovog privatnog života. Govoreći o njegovom sudskom sporu sa bivšom suprugom Amber Herd, Stoun je 2020. izjavila za The Telegraph:

- Znam Džonija od kad je bio dete i on je sjajan tip. Sladak, drag, vrlo topao i velikodušan. Tako da imam osećaj da se više radi o ovoj mladoj dami, prenosi nacional.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike