Džoni Dep je igrao u poslednjem filmu Hita Ledžera: Otkriveno šta je uradio posle njegove smrti (VIDEO)

03.03.2024

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Još dve velike holivudske zvezde su učinile isto

Džoni Dep je igrao u poslednjem filmu Hita Ledžera: Otkriveno šta je uradio posle njegove smrti (VIDEO)
Džoni Dep - Copyright Profiemdia

Džoni Dep je igrao sa Hitom Ledžerom u poslednjem filmu pre njegove smrti u januaru 2008. Zbog toga je ceo svoj honorar od filma "Imaginarujum doktora Parnasusa" dao Ledžerovoj ćerki Matildi.

Profimedia
 

Film je maštovita priča o čoveku koji je prodao dušu đavolu, smeštena u moderno doba. Pre hiljadu godina doktor Parnasus (Kristofer Plamer), nepopravljivi kockar, kladio se sa đavolom, gospodinom Nikom (Tom Vejts), i na opkladi dobio večni život. Nekoliko vekova kasnije Parnasus sreće ljubav svog života i sa Nikom sklapa novi ugovor. U zamenu za besmrtnost dobija mladost, ali pod uslovom da njegova ćerka Valentina postane vlasništvo gospodina Nika kad napuni šesnaest godina.

Vreme brzo prolazi, Valentina se približava šesnaestoj godini, a Nikk dolazi po nju. Kako su i Parnasus i Nik zavisnici kada je u pitanju klađenje, dogovaraju novu opkladu - Valentinu dobija onaj koji prvi zavede pet duša. Parnasus očajnički želi da spasi voljenu ćerku i njenu ruku obećava onome ko mu pomogne da pobedi đavola. Tada započinje neverovatna trka s vremenom.

Pridružili se Kolin Farel i Džud Lou

Ovaj avanturističko-detektivski film bio je poslednja uloga Hita Ledžera. Džoni Dep je bio među grupom glumaca koji su uskočili i dovršili film nakon Ledžerove tragične smrti.

Profimedia
 

Pridružili su mu se i Kolin Farel i Džud Lou koji su tada dvogodišnjoj devojčici takođe obećali honorar od filma.

Profimedia
 

S obzirom na to da je Hitova smrt bila neočekivana, velikodušni gest ovih glumaca pomogao je Matildinoj majci, glumici Mišel Vilijams oko troškova podizanja deteta, navodi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike