Pedro Paskal prvi put o snimanju nastavka serije "The Last of Us": Kao u ratu (FOTO)

26.02.2024

19:30

0

"Putovanje sa Kregom Mejzinom i Belom Remzi u ovoj seriji je nešto što do sada nikada nisam doživeo", ističe popularni glumac

Pedro Paskal prvi put o snimanju nastavka serije "The Last of Us": Kao u ratu (FOTO)
Pedro Paskal sa svojom SAG nagradom - Copyright Profimedia

Pedru Paskalu se u ovoj sezoni filmskih nagrada konačno posrećilo, pa je u subotu uveče osvojio SAG nagradu za najbolju mušku ulogu u seriji "The Last Of Us", čija je prva sezona potpuno zaludela ceo svet.

Profimedia
 

Paskal je svojim smislom za humor dominirao dodelom, jer je prvo na scenu prema sopstvenom priznanju, izašao malo pijan, a potom je uzeo "na čuvanje" cipele Elizabet Debicki koja je izašla na scenu bosa kako bi preuzela SAG nagradu za ulogu princeze Dajane u seriji "Kruna".

Nešto što nikada nisam doživeo

Ono što je novinare, nakon zvanične ceremonije, najviše zanimalo, bili su detalji oko druge sezone serije "The Last of Us", čije je snimanje počelo.

Profimedia
 

- Snimanje druge sezone je neverovatno! Ovo je neka vrsta posebnog strahopoštovanja i posvećenosti svih onih koji učestvuju u snimanju - rekao je Paskal i dotakao se saradnje sa svojim partnerima u ovom projektu:

- Putovanje sa Kregom Mejzinom i Belom Remzi u ovoj seriji je nešto što do sada nikada nisam doživeo.

Kao u ratu

On je naveo da je snimanje nastavka mnogo kompleksnije i teže od prve sezone, što je skoro bilo "nemoguće".

Takođe samo snimanje je uporedio sa "pravom borbom i ratom".

Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP
 

- Novi ulazak u te čizme deluje neobično čudno i novo. Nikada nisam radio nešto slično sa nekim autorskim timom koji mi je dao toliko prostora. Biti sa Mejzinom i je ono što mi zaista odgovara i verovatno ću ovo iskustvo pamtiti do kraja života - rekao je glumac novinarima.

Osveta za Kalkina

Nakon pobede na SAG nagradama, Paskal se još jednom osvrnuo na sada već čuveno "rivalstvo" sa kolegom Kiranom Kalkinom, koji mu je nekoliko puta "ispred nosa" uzeo nagradu za ulogu u seriji "Naslednici".

- Večeras ću se družiti sa njim. To će mi biti najveća osveta - rekao je Paskal.

Profimedia
 

Podsetimo, snimanje novih epizoda apokaliptične serije počelo je ovog meseca u Vankuveru.

Zanimljivo je da je kanadsko-američka glumica Ketrin O’Hara, koju publika najbolje pamti po ulozi majke malog Kevina u prva dva dela čuvene komedije „Sam u kući”, dobila gostujući angažman u drugoj sezoni.

HBO je nedavno objavio imena glumaca u sporednim ulogama koji će se priključiti glavnom glumačkom dvojcu, Paskalu i Remzi, u postapokaliptičnoj sagi o preživljavanju u svetu u kom vladaju zombiji. To su Kejtlin Diver (Ebi), Izabela Mersed (Dina) i Jang Mazino kao Džesi.

Emitovanje novih epizoda je planirano za sledeću godinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike