Šokantne fotografije zvezde serije "Peaky Blinders"! Uništen od droge i alkohola: Snimanje filma pod znakom pitanja (FOTO)

24.02.2024

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Potpuno zapušten i neprepoznatljiv

Šokantne fotografije zvezde serije "Peaky Blinders"! Uništen od droge i alkohola: Snimanje filma pod znakom pitanja (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumac Pol Anderson, koji se proslavio ulogom Artura Šelbija u popularnoj seriji “Peaky Blinders”, uslikan je na ulicama Londona, a njegov izgled je šokirao svet. Mnogi ga na prvu ne bi ni prepoznali, jer je potpuno zapušten i neprepoznatljiv.

Profimedia
 

Paparaci su ga slikali kako izlazi iz pekare, sa pecivom i kafom u ruci, a fotografije su se neverovatnom brzinom proširile društvenim mrežama uz komentare ljudi koji su začuđeni.

 

 

Ovo je prvi put da je glumac uslikan otkako je bio u centru skandala, kada je policija kod njega pronašla nedozvoljene supstance. Anderson je u januaru pred sudom priznao da je posedovao drogu, koja je, očigledno, ostavila velike posledice na njegov izgled i zdravlje. Uz to, Anderson ima i velike probleme sa alkoholom. 

Otkazivanje svega

Kreatori serije “Peaky Blinders”, u kojoj se proslavio Kilijan Marfi, a koji trenutno rade na istoimenom filmu, zabrinuti su da bi sve to moglo da ima veliki uticaj na radnju i gledanost.

Profimedia
 

- Polova osuda sigurno će stvoriti probleme jer neće biti lako napraviti "Peaky Blinders" bez jednog od ključnih likova, a s druge strane, ni on ne može da ponovi svoju ulogu kao da se ništa nije dogodilo. Jedna od opcija je i otkazivanje svega - rekao je izvor za Daily Mail, prenoci cdm.me.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike