Poznata holivudska glumica igra u drugoj sezoni serije "The Last of Us": Nju niko nije očekivao (FOTO)

04.02.2024

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Snimanje novih epizoda trebalo bi da počne ovog meseca u Vankuveru

Poznata holivudska glumica igra u drugoj sezoni serije "The Last of Us": Nju niko nije očekivao (FOTO)
Copyright Profimedia

Kanadsko-američka glumica Ketrin O’Hara, koju publika najbolje pamti po ulozi majke malog Kevina u prva dva dela čuvene komedije „Sam u kući”, dobila je gostujući angažman u drugoj sezoni popularne serije „The Last of Us”.

Profimedia
 

Detalji o ulozi koju će tumačiti poznata umetnica nagrađena Emijem i Zlatnim globusom za ulogu ekscentrične Mojre u humorističkoj seriji „Dobro došli u Šits Krik”, za sada se čuvaju u strogoj tajnosti.

Novi likovi

O’Hara je prva najavljena gošća nove sezone naučno-fantastične serije zasnovane na istoimenoj video-igrici koja je postigla ogroman uspeh širom sveta i u zvezde vinula Pedra Paskala i Belu Remzi.

Profimedia
 

HBO je nedavno objavio imena glumaca u sporednim ulogama koji će se priključiti glavnom glumačkom dvojcu, Paskalu (Džoel) i Ramzi (Eli), u nastavku postapokaliptične sage o preživljavanju u svetu u kom vladaju zombiji. To su Kejtlin Diver (Ebi), Izabela Mersed (Dina) i Jang Mazino kao Džesi.

Profimedia
 

Snimanje novih epizoda trebalo bi da počne ovog meseca u Vankuveru, a emitovanje je planirano za sledeću godinu, navodi Dedlajn.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike