Pedro Paskal jednim potezom šokirao kolege i usijao društvene mreže: "On je Zodijak ubica" (VIDEO)

21.02.2024

07:36

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni glumac je otkrio neobičan način na koji pamti replike

Pedro Paskal jednim potezom šokirao kolege i usijao društvene mreže: "On je Zodijak ubica" (VIDEO)
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Pedro Paskal, Bili Krudap, Metju Mekfajden i Kiran Kalkin iz „Naslednika“ imali su zajednički Zoom nastup povodom SAG nagrada. Momci su se odlično zabavljali, a jedan klip iz intervjua postao je viralan. Naime, Paskal je otkrio nekonvencionalan način na koji pamti replike: 

- Verujem da mogu da pronađem i pokažem vam psihotičan primer, ovaj fizički primer koji radim da bih naučio svoje replike - rekao je glumac i zatim pokazao otvoreni notes pred kamerom, prikazujući stranicu prekrivenu organizovanim kolonama slova, nešto slično kriptogramu. 

 

 

Kada je Kalkin video papir primetio je da izgleda kao gomila „besmislica“, a Paskal je šaljivo rekao: 

- U osnovi, ja sam Unabomber.

Slova pretvara u šifre

Glumac je zatim objasnio da zapisuje prvo slovo svake reči i pretvara ih u šifru i da mu to pomaže da zapamti svoje replike i da ih se seti bez gledanja u scenario. 

Profimedia
 

- Koristite samo prvo slovo svake reči u ovim vrstama tornjeva, ovim kolonama. To je veoma dosadan način da naterate sebe da naučite replike - objasnio je i dodao da je počeo da koristi memorijski sistem za pamćenje replika nakon „strašnog iskustva“ gde je zaboravio šta treba da kaže tokom produkcije „Much Ado About Nothing“ u Šekspirovom parku 2014. godine.

Šale na mrežama

Iako Paskalova metoda ima smisla kada je razumete, korisnici na X mreži nisu mogli da odole šalama na račun glumca. 

Profimedia
 

„Imam informacije koje bi mogle da dovedu do instant hapšenja Pedra Paskala. (On je Zodijak ubica)“, našalio se jedan korisnik. Drugi su takođe primetili sličnost između Paskalovih beležaka i čuvene ‘340 Šifre’ Zodijak ubicе. „Da li smo pokušali da damo Pedru Paskalu pisma Zodijak ubice da vidimo može li da ih dešifruje“, napisao je neko drugi, navodi Biznis insajder.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike