Eksplicitne scene seksa Sofije Vergare u seriji "Grizelda" izazvale lavinu komentara: Ključna slika dočarava jačinu strasti (FOTO/VIDEO)

05.02.2024

19:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Objavljeni su kadrovi koji prikazuju intiman život "kokainske kume"

Eksplicitne scene seksa Sofije Vergare u seriji "Grizelda" izazvale lavinu komentara: Ključna slika dočarava jačinu strasti (FOTO/VIDEO)
Sofija Vergara - Copyright Profimedia

Sofija Vergara privukla je ogromno interesovanje novim glumačkim poduhvatom u seriji “Grizelda". Proslavljenoj kolumbijskoj glumici mnogi čestitaju na glavnoj ulozi u ovoj seriji koja je počela da se emituje na Netfliksu 25. januara.

Profimedia
 

Priča se sastoji od šest epizoda i predstavlja spoj drame, kriminalističke i biografske serije.

Intiman život "kokainske kume"

Kontroverzna tematika povukla je i lavinu kritika, a sada su objavljeni kadrovi koji prikazuju intiman život "kokainske kume" Grizelde Blanko, koju tumači Vergara.

Profimedia
 

Glumica je u tim scenama obnažena, ima intiman odnos sa muškarcem, a ključna slika dočarava jačinu strasti. Intimne scene pokrenule su lavinu reakcija.

Seriju je režirao Andres Bajs, producenti su Sofija Vergara i Еrik Njuman, dok scenario potpisuju Dag Miro i Ingrid Еskajeda.

Sin Grizelde Blanko oštro kritikovao seriju

Projekat je dobio uglavnom pozitivne kritike, ali je veoma negativno reagovao sin Grizelde Blanko koji je oštro kritikovao Vergaru i celokupan tim.

Profimedia
 

Gledaoci prate ulazak Grizelde Blanko u svet kriminala, a onda i raspad njenog bogatstva usled sveopšte paranoje i izdaje. Prikazuje se i krah njenih porodičnih veza nakon što je završila u zatvoru. Tada glavnu ulogu preuzima njen pomoćnik Rivi (Martin Rodrigez).

Profimedia
 

U seriji igraju Alberto Gera (treći suprug glavne junakinje), Đulijana Ajden Martinez, Vanesa Ferlito i Kristijan Tapan, navodi cdm.me.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike