Mark Rafalo otkrio zašto je strahovao od scena seksa u filmu "Jadna stvorenja": "Niko više ne želi da gleda tvoje staro du*e" (FOTO/VIDEO)

21.01.2024

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Nisam znao mogu li to da izvedem jer nikada nisam radio nešto slično", rekao je glumac

Mark Rafalo otkrio zašto je strahovao od scena seksa u filmu "Jadna stvorenja": "Niko više ne želi da gleda tvoje staro du*e" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Glumac Mark Rafalo je u nedavnom intervjuu otkrio da je bio zabrinut jer je mislio da je prestar za ulogu u sada već čuvenom filmu "Jadna stvorenja". Kako prenosi New York Post, Rafalo je u razgovoru za časopis Perfect ispričao da nije bio siguran hoće li moći da odglumi intimne scene sa koleginicom Emom Stoun.

Promo/FAF
 

- Nisam znao mogu li to da izvedem jer nikada nisam radio nešto slično. Seksualnost je jako duboko povezana sa psihologijom lika. I u tom smislu ga treba istraživati - rekao je glumac.

Razlika u godinama

Mark se našalio i ispričao da je strahovao da će dobiti negativne kritike u ovakvim scenama zbog svojih godina, s obzirom na to da on ima 56, a Ema 35 godina.

- Pomislio sam: "Moram li?" Sve što sam čuo bilo je: "Niko više ne želi da gleda tvoje staro dupe. Možda više ne bi trebalo raditi ovakve filmove".

Profimedia
 

Dodao je da mu je snimanje scena seksa bilo najmanje prijatno, ali i komično. 

- To mi je najmanje omiljen deo, ali takođe sam ga video kao vrlo komičnog i kao produžetak fizičke komedije. To je bio još samo jedan način da se ispriča priča - objasnio je glumac.

Vraćanje iz mrtvih uz pomoć dečjeg mozga

Film "Jadna stvorenja" donosi neverovatnu priča o fantastičnom napretku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Viljem Defo) vraća u život iz mrtvih koristeći dečji mozak.

Profimedia
 

Pod Baksterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom (Rafalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom sveta. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se zalaže za jednakost i slobodu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike