Kilijan Marfi i Florens Pju u užasno neprijatnoj situaciji na snimanju "Openhajmera": Sve se desilo dok su bili goli (FOTO/VIDEO)

01.02.2024

19:00

0

Film sa 13 nominacija za Oskara

Kilijan Marfi i Florens Pju u užasno neprijatnoj situaciji na snimanju "Openhajmera": Sve se desilo dok su bili goli (FOTO/VIDEO)
Kilijan Marfi i Florens Pju - Copyright Profimedia

Kristofer Nolan je uspeo da na filmskom platnu ovekoveči životnu priču oca atomske bombe Roberta Openhajmera. Tu je imao nesebičnu pomoć glumaca, posebno Kilijana Marfija, koji je maestralno odigrao glavnu ulogu.

Profimedia
 

"Openhajmer", koji je oduševio i publiku i kritiku, izdvaja se i snimanjem u crno-beloj tehnici, ali i posebnom vidu pristupa kameri "koja se unosila u lice" glumaca i tako faktogafski očitavala njihova osećanja.

Nije sve išlo glatko

Međutim, sam proces snimanja filma nije uvek tekao glatko. Tako je Florens Pju nedavno ispričala kako se dogodila jedna neprijatna scena koja je mogla da ugrozi i celo snimanje filma.

Profimedia
 

Naime, tokom snimanja scene seksa između Žan Tatlok i Roberta Openhajmera, likova koje glume Pju i Kilijan Marfi, kamera se iznenada slomila. Glumci su bili na zatvorenom setu, prikrivajući rukama intimne delove tela, dok su iščekivali da neko dođe i popravi kameru.

- Baš usred naše scene seksa, kamera se pokvarila. Niko nije znao za ovo, ali - dogodilo se. Naša kamera se pokvarila kada smo oboje bili goli i nije bilo baš savršeno vreme za to - ispričala je glumica, a preneo "Variety".

Ubrzo je ipak pronađeno rešenje i snimanje je nastavljeno.

Profimedia
 

Podsetimo da je "Openhajmer" jedan od najvećih filmova godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara na svetskim blagajnama, pet nagrada Zlatni globus i čak 13 nominacija za Oskara.

Među nominacijama su i one za najbolji film, za najboljeg glumca (Kilijan Marfi), najbolju sporednu glumicu (Emili Blant), kao i najbolju režiju (Kristofer Nolan).

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike