Svetska premijera novog filma Henrija Kavila održana u Londonu: Šou "ukrala" jedna mačka (FOTO/VIDEO)

26.01.2024

07:07

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je ljubimac slavne manekenke Klaudije Šifer

Svetska premijera novog filma Henrija Kavila održana u Londonu: Šou "ukrala" jedna mačka (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Novi špijunski triler pod nazivom "Argajl", u kom je glavna uloga poverena Henriju Kavilu, imao je svetsku premijeru u Londonu.

Pored slavnog glumca u filmu igraju Brajs Dalas Hauard, Sem Rokvel, Brajan Krenston, Dua Lipa, Džon Sena, Semjuel L. Džekson i Ketrin O'Hara, kao i jedan neodoljivi sivi mačak. 

Profimedia
 

U zvaničnom sinopsisu ovog ostvarenja se navodi: "Eli Konvej je usamljena spisateljica špijunskih romana, koja voli da provodi noći uz kompjuter i svog mačka Alfija. Međutim, kada se dešavanja iz njenih knjiga o tajnom agentu Argajlu, počnu da dešavaju u stvarnosti, za nju tihe noći postaju stvar prošlosti. U društvu Ejdena, špijuna alergičnog na mačke, Eli putuje svetom pokušavajući da ostane korak ispred ubica, dok se granica između njenog izmišljenog i stvarnog sveta zamagljuje". 

Profimedia
 

Zvezda crvenog tepiha

Najveću pažnju medija na premijeri privukao je četvoronožni akter filma, u stvarnom životu ljubimac Klaudije Šifer, supruge režisera ovog ostvarenja.

Tanjug/Scott A Garfitt/Invision/AP
 

Čuvena manekenka je Čipa (Alfija u filmu) na crvenom tepihu nosila u rancu za ljubimce romboidnog dezena sa providnim otvorom za glavu i rupicama za vazduh. 

Tanjug/Scott A Garfitt/Invision/AP
 

Film u svetske bioskope stiže 2. februara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike